Mainos: A-Kruunu Oy

A-Kruunun talossa voi asua turvallisesti vuokralla

Valtio-omisteinen A-Kruunu Oy on käynnistänyt asuntotuotantonsa nyt myös Jyväskylässä. Ensimmäinen vuokratalo valmistuu huhtikuussa Palokan Mannisenmäkeen Tiilitehtaantielle. Hakuaika talon 49 asuntoon on käynnissä 17.1.2021 saakka. Laadukkaasti rakennettu talo tarjoaa kaikenkokoisia asuntoja ja hyvät yhteistilat asumisen arkeen.

Jyväskylän Palokkaan huhtikuussa valmistuvaan Tiilitehtaantien vuokrataloon tulee 49 laadukasta asuntoa ja hyvät yhteistilat. Talon asuntojen hakuaika päättyy 17.1.2021.

Mainos | Tiilitehtaantien talon 49 asuntoa ovat kooltaan 38,5–84,5 m², yksiöistä neljän huoneen ja keittiön perheasuntoihin. Asunnoissa on lasitetut parvekkeet ja osassa asunnoissa on myös alkovi.

- Olemme tutkimushankkeidemme myötä kehittäneet asuntosuunnittelua siihen suuntaan, että asunnot soveltuisivat mahdollisimman monenlaisiin tarpeisiin. Panostamme kaikissa kohteissamme myös laadukkaaseen arkkitehtuuriin ja rakentamiseen, kertoo kiinteistöpalvelupäällikkö Petteri Puolanne.

Hyvät yhteistilat lisäävät viihtyisyyttä

Tiilitehtaantien talo on yksiportainen, 10-kerroksinen kerrostalo. Asuntojen irtaimistovarastot ovat ensimmäisessä kerroksessa, jossa sijaitsevat myös kuivaushuone ja talopesula. Talosaunaosasto on rakennuksen toisessa kerroksessa.

- Hyvät yhteistilat helpottavat arjen sujuvuutta ja mahdollistavat esimerkiksi yhteisöllisyyden kehittymisen. Kannustamme asukkaitamme myös asukastoimintaan, jonka avulla pystytään parhaimmillaan lisäämään asumisviihtyisyyttä ja turvallisuuden tunnetta. Asukkaat pääsevät vaikuttamaan asumiseensa monin tavoin asukashallintojärjestelmämme kautta, kertoo Puolanne.

A-Kruunun kiinteistöt ovat savuttomia

Autopaikkoja talossa on 36 kpl. Kiinteistö on kokonaan savuton.

- Kaikki uudet kiinteistömme ovat savuttomia. Tupakointi on kielletty kaikissa kiinteistön sisä- ja ulkotiloissa sekä parvekkeilla, kertoo Puolanne.

Lue lisätietoa ja hae asuntoa Tiilitehtaantien talosta.

A-Kruunu Oy lyhyesti

A-Kruunu on valtion omistama erityistehtäväyhtiö, vastuullinen kohtuuhintaisten ARA-vuokra-asuntojen rakennuttaja ja omistaja, jonka asunnot sijaitsevat suurimmilla kaupunkiseuduilla. Tavoitteena on rakennuttaa vuosittainen 800 asuntoa. Yhtiön tehtävänä on myös edistää puurakentamista, asumisen innovaatioita, kiertotaloutta ja vähähiilisyyttä.

Vuokra-asuntojen asukasvalinnoissa noudatetaan ARAn asukasvalintaperiaatteita ja vuokranmääritys perustuu omakustannusvuokraan.

Tutustu toimintaamme verkkosivuillamme

Seuraa A-Kruunua myös somessa. Löydät meidät Facebookista, Twitteristä ja LinkedInistä.