Mainos: YIT Asuntomyynti

Unelmakotisi sellaisena kuin haluat

YIT on luonut vaivattoman polun uuteen unelmakotiisi.

Havainnekuva Taivaankannen 88,5 m² asunnosta.

Sinun ei tarvitse tyytyä tavanomaiseen, vaan voit rakentaa persoonallisen kotisi viimeiseen väripisaraan asti toiveidesi ja tarpeidesi mukaiseksi.

YIT Plus Studio auttaa Sinua viimeistelemään kotisi juuri sellaiseksi kuin olet aina halunnut. Lähtökohdaksi voit valita yhden kolmesta YIT:n sisustussuunnittelijoiden laatimasta sisustuskokonaisuudesta: klassinen Kuura, harmoninen Usva tai intensiivinen Hehku.

Tehtyäsi kaupat tulevasta kodistasi, saat tunnukset YIT Plus Studioon, joka avaa eteesi koko sisustamisen värikkään maailman. Sinun ei tarvitse enää miettiä materiaaleja hypistellessäsi, miltähän tämä mahtaa oikeasti näyttää sen saarniparketin tai turkoosin seinän kanssa – Studio näyttää sen sinulle saman tien ja kertoo myös valitsemiesi muutosten hinnan. Aitoihin materiaaleihin ja malleihin voit toki edelleen tutustua YIT Asuntomyynnissä asiakaspalveluinsinööri Eva Adaranijon ammattimaisella opastuksella.

YIT Asuntomyynnissä Sinua palvelevat Eva Adaranijo, Kaisa Reinilä ja Johanna Tulla.

Studion kautta voit valita ja vaihtaa vaikkapa keittiön kalustuksen värejä ja materiaaleja, lattiamateriaaleja, seinien värejä ja materiaaleja, hanojen, altaiden sekä muiden tarvikkeiden malleja jne. Jos olet ajoissa liikkeellä, voit rajoitetusti jopa siirrellä tai poistaa sisäseiniä – esimerkkinä Äijälänrannan Taivaankanteen suunniteltu lasinen liukuoviseinä olohuonetta ja makuu- tai työhuonetta erottamassa.

Studio on uusinta uutta asunnonostajan ja tulevan asukkaan palvelua. Se on osa YIT Plus -kokonaisuutta, joka palvelee YIT Kodin ostaneita koko asumisen ajan. YIT Plus-palvelussa kaikki uuden kotisi tiedot ovat yhdessä paikassa ja olet koko ajan perillä siitä, mitä talossasi tapahtuu. Maksuttoman palvelun saat käyttöösi, kun ostat YIT Kodin.

YIT Plus -palvelut ja Studion saat käyttöösi, kun ostat kodin esimerkiksi rakenteilla olevista Jyväskylän YIT Kodeista:

Havainnekuva Marleenan 70,5 m² asunnosta.

MARLEENA on viimeinen YIT:n asuintalo Lutakkoon. 8-kerroksiseen taloon valmistuu aitiopaikalle, kävelymatkan päähän keskustasta 35 asuntoa yksiöistä 4 h+k+s+p -perheasuntoihin. Marleena valmistuu syksyllä 2021.

Lue lisää: www.yit.fi/marleena

Havainnekuva Auringonkukan 75,0 m² asunnosta.

AURINGONKUKKA on uudistuvan Heinälammen helmi. Lähelle Seppälän palveluita ja keskustaa rakentuvaan 4-kerroksiseen taloon tulee 21 valoisaa huoneistoa. Ennakkomarkkinoinnissa.

Lue lisää: www.yit.fi/auringonkukka

Havainnekuva Taivaankannen 38,0 m² asunnosta.

TAIVAANKANSI, Äijälänrannan kolmas tornitalo tarjoaa järvimaisemat sekä erinomaisen asumisen, harrastamisen ja jopa etätyön ympäristön. 13-kerroksiseen taloon valmistuu 65 huoneistoa yksiöistä avariin perheasuntoihin. Rakentaminen alkaa helmikuussa. Ennakkomarkkinoinnissa.

Lue lisää: www.yit.fi/taivaankansi

YIT Asuntomyynti

Kuormaajantie 7, 40320 Jyväskylä

p. 050 397 8907

www.yit.fi/jyvaskyla

asuntomyynti.jyvaskyla@yit.fi