Mainos: Lapti

Uudessa Jyväskylän Ilmarissa asutaan lähellä kävelykatua – "Tällaisia kohteita ei ole paljon tarjolla"

Upouusi koti loistavalla sijainnilla on monen asunnonostajan toivelistalla. Kesällä 2022 valmistuva Asunto Oy Jyväskylän Ilmari tarjoaa juuri sellaiset puitteet, joilla on kysyntää asuntomarkkinoilla.

"Rakennusliike Lapti on vahvasti mukana Jyväskylän täydennysrakentamishankkeissa. Ilmarisenkadun kohteessa rakennustyöt käynnistyvät tänä keväänä, ja mielenkiintoisia kohteita hyviltä paikoilta on tulossa lisää myyntiin", kertoo Keski-Suomen aluejohtaja Samuli Heino.

Mainos | Kuusikerroksinen talo kohoaa kantakaupunkiin lähelle kävelykatua, kauppoja ja kahviloita. Toisaalla parin korttelin päässä on Tourujoki vehreine luontoineen. Moderniin asumiseen kuuluu myös yhteiskäyttöinen hybridiauto, jota asukkaat voivat vuokrata edulliseen hintaan.

Ilmarisenkatu 16:n tontilla seisoo Rakennusliike Lapti Oy:n kyltti merkkinä siitä, että kohteen ennakkomarkkinointi on käynnistynyt.

– Ilmari on herättänyt paljon kiinnostusta, sillä sen sijainti on erinomainen. Uudet keskustakohteet ovat erittäin haluttuja eikä niitä ole paljon tarjolla tällä hetkellä, vaikkakin Jyväskylässä on rakennettu paljon asuntoja viime vuosina, toteaa Laptin Keski-Suomen aluejohtaja Samuli Heino.

Asunto Oy Jyväskylän Ilmari on täydennysrakennushanke. Kaupungissa on vireillä useita vastaavia hankkeita, joilla halutaan kehittää keskustaa ja kasvattaa asukasmäärää lähivuosina.

– Asunnonarvon kehittymisen kannalta Ilmarin kaltainen kohde on yleensä hyvä ja varma sijoitus, arvioi Heino.

Jyväskylän Ilmari edustaa ajatonta kaupunkiympäristöön sopivaa arkkitehtuuria. Julkisivua koristavat valkoinen rappaus, tumma graafinen betoni ja Kalevala-aiheinen muraali kävelykadun puoleisessa päädyssä.

50 modernia asuntoa

Lapti on vakavarainen rakennusalan konserni, joka toimii koko Suomen laajuisesti. Yhtiöllä on vahvat juuret asuntorakentamisessa.

Rakennusliike Laptin kädenjälki näkyy eri puolilla Jyväskylää, kuten Aallonportin näyttävä asuinkortteli Seminaarinmäellä ja Käärmetalo Kivelänrannassa. Tällä hetkellä rakenteilla on kerrostalokortteli Haukkarannassa.

Laptin Jyväskylän toimisto sijaitsee Kauppakeskus Kolmikulmassa. Toimistolta on vain kivenheitto uuden Ilmarin tontille, jolla aloitetaan työt tänä keväänä.

Jyväskylän Ilmariin tulee 50 modernia asuntoa kompakteista yksiöistä avariin kolmioihin. Noin puolet asunnoista on jo varattu, mutta kaikkia asuntokokoja on vielä tarjolla.

Projektipäällikkö Petri Tulensalo on vastuussa Laptin omasta asuntotuotannosta. Hän on ollut mukana Ilmarin hankkeessa kaavoituksesta lähtien ja seisoo laadukkaan rakentamisen takana.

– Jos Ilmari kiinnostaa, kannattaa tehdä varaus pian. Kodinostajat haluavat usein tehdä omia valintoja esimerkiksi sisustusmateriaaleihin. Kun on liikkeellä ajoissa, saa Laptin tyylipaketeista valita mieleiset materiaalit laajasta valikoimasta ilman lisäveloitusta ja halutut muutokset ehditään huomioimaan vielä suunnitelmissa, vinkkaa Tulensalo.

Nykyään asuntokauppaa tehdään paljon verkossa. Kohteisiin voi tutustua helposti etänä ja asiakirjatkin hoituvat sähköisesti. Asunnonostaja voi tehdä sisustusvalinnat kokonaisuudessaan Laptin asukaspalveluverkkosivuilla tai tutustumalla materiaaleihin Laptin toimistolla ammattilaisen avustuksella.

Asunto Oy Ilmarissa asutaan tyylikkäissä ja toimivissa kodeissa. Huoneistokokoja on monipuolisesti saunallisista 80 m²:n kolmioista 26 m²:n yksiöihin kuudessa kerroksessa. Kun varaat uuden kotisi ajoissa, voit valita mieleiset sisustusmateriaalit jopa veloituksetta ja säästää selvää rahaa. Laptilla on myös tarjota ammattilaisten sisustusvinkkejä.

Laptin asuntomyyjät palvelevat asiakkaan ehdoilla etänä tai toimistolla Kauppakeskus Kolmikulmassa.

Sinua palvelevat:

piia.survo@lapti.fi, puh. 0505771679

minna.rahkonen@lapti.fi, puh. 0404821509

www.lapti.fi