Mainos: OP Koti

Tällaista loft-rakentamista ei ole aiemmin Jyväskylässä tehty – Raakavalmis koti on vaihtoehto heille, jotka haluavat kodiltaan rouheutta ja persoonallisuutta ja vieläpä kohtuuhintaan

Jyväskylän Tikkaan rakentuu mielenkiintoinen uusi loft-kerrostalo, jonka kodit tarjoavat rajattomat mahdollisuudet asunnon muokkaamiseen ja viimeistelyyn asunnon luovutuksen jälkeen.

Asunto Oy Polun asuntojen pohjat ovat selkeät ja toimivat. Lasitetut parvekkeet luovat suojaista tilaa ja pidentävät niiden käyttöaikaa.

Mainos | Jyvässeudun asuntomarkkinoilla on ennakkomarkkinoinnissa mielenkiintoinen uusi kerrostalohanke, kun Helsingissä vuosia menestynyt niin sanottu Raakavalmis loft -tuote toteutetaan Jyväskylässä ensimmäistä kertaa paikallisen rakennusliikkeen Castom Oy:n toimesta.

Hanke toteutetaan Tikkaan ja ensimmäisenä rakennetaan Asunto Oy Polku. Kohteeseen toteutetaan 25 kappaletta eri kokoisia kerrostalokoteja, jotka soveltuvat kaikenlaisiin perhe- ja elämäntilanteisiin. Toisessa vaiheessa Polun viereen rakentuu As Oy Jyväskylän Pyörä.

Toimitusjohtaja Janne Särkkä OP Koti Keski-Suomesta kertoo, että tänä päivänä asumisen tarpeet ovat hyvin yksilöllisiä ja kodin persoonallisuudesta on tullut laatutekijä siinä missä esimerkiksi varustetaso tai asunnon sijainti on.

– Asiakkaat pohtivat usein sitä, miksi uudistuotannossa asunnoista tehdään niin kliinisiä ja valkoisia. Lisäksi yhä useammalla olisi kiinnostusta ja halukkuutta tehdä uuteen kotiin jotain myös itse. Tähän asti se ei ole ollut mahdollista, mutta nyt asiakkaat halutaan entistä vahvemmin mukaan rakennusprosessiin.

Raakavalmis koti luovutetaan asiakkaalle betonipinnoille asti rakennettuna, kylpyhuoneen vesieristykset, vesiliitännät ja sähkövedot pääosin valmiiksi toteutettuina. Asiakas saa itse suunnitella ja toteuttaa niin seinien paikat, kiinteät kalusteet kuin sisustuspinnat täysin oman mielensä mukaan.

– Olen 30 vuoden ajan myynyt uudiskohteita ja hyvin usein ostaja kysyy, että eikö hän voisi säästää rahaa ja esimerkiksi asentaa itse keittiön. Tähän asti se ei ole ollut mahdollista, mutta raakavalmiissa kodeissa on ja se onkin kuin rakentaisi itse itselleen kotia. Toki jos on joku osa-alue, jonka haluaa teetättää rakennusyhtiöllä, niin se on mahdollista.

Jos valinta on raakavalmis koti, on asukkaalla rajattomasti mahdollisuuksia muokata kotiaan, kiinteiden seinien ja vesipisteiden puitteissa.

Uutta myös hinnoitteluun

Persoonallisuuden lisäksi raakavalmiit kodit tuovat paljon toivottua uudistusta myös asuntojen hinnoitteluun.

– Raakavalmiissa kodeissa toteutuu ajatus kohtuuhintaisesta asumisesta, sillä neliöhinta on noin 3100–3200 euroa, kun keskimäärin se uudistuotannossa on noin 4000 euron tuntumassa. Eli raakavalmis koti on loistava vaihtoehto heille, jotka arvostavat rouheutta, eivätkä kaipaa kotiinsa väliseiniä eri huonetilojen väliin.

Särkkä lisää, että nykyään huonetiloja on mahdollista jakaa niin monella muullakin tavoin kuin perinteisillä seinillä. Erilaisten loft-kotien persoonallisia ratkaisuja on nähtävillä paljon esimerkiksi tv:n sisustusohjelmissa ja sosiaalisessa mediassa.

Jyväskylän Polussa loft-tunnelma ei rajoitus pelkästään kotien sisälle, sillä asuntoihin kuljetaan betonipintaisia porraskäytäviä pitkin. Ulkopuolen punatiili, lasi, mustat metalliosat ja sisäänkäyntikatoksen puunsävy luovat lämmintä, entisajan teollista tunnelmaa ja tämä luo koko taloon aivan omanlaisensa ja persoonallisen hengen.

– Uskon, että myös asuntosijoittajille tämä kohde on kiinnostava, koska Asunto Oy Polku tulee varmasti erottumaan muusta tarjonnasta persoonallisuudellaan. Tällä hetkellä Jyväskylässä on vuokra-asuntoja tarjolla noin 1 500, joten on varmasti eduksi, että asunto sijaitsee kiinnostavassa taloyhtiössä.

Asuntoihin kuljetaan raakavalmiiden kotien hengessä, betonipintaisia porraskäytäviä pitkin.
Rakennus sijaitsee eteläpuoleltaan korkealla mäen päällä, josta on laajat näkymät ympäristöönsä. Asunnot sijoittuvat talon 1.–5. kerroksiin. Ullakkokerroksen erikoisuutena on talon tyyliin toteutettu yhteinen sauna ja ajanvietto-osasto.

Tutustu kohteeseen lisää täältä.

Myynti ja esittely:

OP Koti Keski-Suomi, 010 256 5950