Mainos: Ruokaboksi

Nyt myös Jyväskylässä reseptit ja tarvittavat ainekset saa suoraan kotiovelle

Miltä kuulostaisi, jos joku miettisi puolestasi, mitä perheenne syö viikon aikana, pakkaisi siihen tarvittavat raaka-aineet valmiiksi ja toisi paketin kotiovellesi herkullisilla ruokaresepteillä höystettynä? Parasta tässä on se, että se on mahdollista. Ruoka-arkea helpottava Ruokaboksi rantautui helmikuussa Jyväskylään ja vastaanotto ylitti kaikki odotukset.

Uudet reseptit on helppo toteuttaa, kun samassa paketissa tulee kaikki tarvittavat ohjeet ja ainekset. Omasta kaapista tarvitaan vain yleisimmät perusmausteet.

Mainos | -Palvelulle näyttää olevan selkeä tarve. Tuntuu, että ihmisillä on liian vähän aikaa ja liian paljon kaikkea meneillään. Ruokaboksi auttaa tekemällä osan työstä asiakkaan puolesta, kertoo Ruokaboksin markkinointipäällikkö Maia Söderlund.

Palvelun ideana on, että asiakkaan ei itse tarvitse miettiä, mitä arkiviikon aikana syötäisiin, tuleeko nyt varmasti riittävästi kasviksia, kuka ehtii käydä kaupassa ja mistä sopivat reseptit löytyvät. Ruokaboksi hoitaa kaiken tuon asiakkaalle valmiiksi.

-Kyllä. Asiakkaalle jää vain ruoan tekemisen vaiva, me hoidamme kaiken muun: Mietimme järkevät raaka-aineet, jossa lautasmalli on huomioitu, suunnittelemme monipuoliset ja sopivasti vaihtelevat ateriat arkiviikon ajalle ja toimitamme koko paketin tilaajan kotiovelle reseptien kera.

Ruokaboksin ateriat ovat helppoja valmistaa, jolloin myös perheen pienimmät voivat osallistua ruoanvalmistukseen.

Niin helppoa, että lapsetkin osaavat

Asiakas voi valita erikokoisia bokseja perheen koon mukaan ja myös sen, montako ateriaa toimitus sisältää. Palvelu joustaa tarpeen mukaan, eikä asiakkaan tarvitse sitoutua mihinkään. Hän voi käyttää palvelua silloin, kun siltä tuntuu, jättää tilaukset välillä tauolle ja vaihtaa tilauksia eri boksien välillä.

-Halusimme tehdä Ruokaboksista mahdollisimman helpon ja vaivattoman palvelun. Siksi tämä ei sido mihinkään, vaan asiakkaalle jää valinnan vapaus, milloin haluaa palvelua käyttää.

Ruokaboksin ateriaohjeet ovat yksikertaisia ja helppoja valmistaa, jopa perheen juniorit selviytyvät niistä ja oppivat samalla uusia taitoja. Söderlund näkeekin palvelun myös kokonaan uudenlaisen ajattelun käynnistäjänä.

-Haluamme osaltamme muuttaa suomalaisten tottumuksia ruokaan liittyen. Ruoan voi tilata myös verkosta, aterioita ei aina tarvitse itse miettiä ja meidän ohjeillamme ateriat osaa valmistaa kuka tahansa. Esimerkiksi meillä kotona 12-vuotias tekee välillä koko perheen aterian. Ehkä reseptissä mainittu valmistusaika ei ihan riitä, mutta tärkeintä onkin kokeilla ja oppia.

Ruokabokseja on valittavissa kahta kokoa kolmella vaihtoehtoisella sisältötyypillä: kaiken kattava ruokaboksi, erityisesti lasten makumaailman huomioiva muksuboksi, ja kasvisvaihtoehtoinen vegeboksi.

Paljon muutakin kuin pelkät ateriat

Kun on kerran kokeillut, niin paluuta entiseen ei ole. Näin asiakkaat kokevat palvelun ja ovat antaneetkin siitä vuolaita kiitoksia. Heidän mielestään palveluun kuuluu paljon muutakin, kuin pelkät ateriat. Arki helpottuu monelta osin ja tuo aikaa muulle tekemiselle.

-Lopputulemana palvelu säästää monella tapaa, kun kauppareissulla ei tule tehtyä heräteostoja ja valmis palvelu vapauttaa aikaa muulle tekemiselle. Hyvällä etukäteissuunnittelulla myös ruokahävikki pienenee ja toimitusketju kuluttajan ruokapöytään on lyhyempi, sillä ostamme mahdollisuuksien mukaan raaka-aineet aina suoraan tuottajilta. Kannattaa kokeilla, se ei sido mihinkään, mutta arki saattaa huimasti helpottua, Söderlund kannustaa.

Ruokaboksi tarjoaa valinnanvapautta ja ostamisen helppoutta

Tuoreet raaka-aineet ilman välikäsiä kierrätettävissä kylmäpakkauksissa.

Kokkien suunnittelemat monipuoliset ja maukkaat ateriakokonaisuudet.

Mukana helpot reseptit työvaiheineen.

Joustava asiakkuus ilman sitoutumista tai liittymismaksuja.

Hävikki minimoitu tarkasti mitoitetuilla raaka-aineilla.

Toimitus kotiovelle joka maanantai.

Kokeile jo tänään www.ruokaboksi.fi