Mainos: Lapti

Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Jyväskylään rakentuu aivan uudenlainen kortteli – ”Tällaista idyllistä ja kylämäistä tunnelmaa löytyy harvoin näin läheltä keskustaa”

Haaveiletko asumisesta pienkerrostalossa rauhallisella alueella, mutta kuitenkin aivan keskustan palveluiden ja upeiden ulkoilumaastojen lähellä? Asunto Oy Jyväskylän Ristonmaa vastaa kaikkiin näihin haaveisiin.

Asunto Oy Jyväskylän Ristonmaan puuverhoillut pienkerrostalot muodostavat oman tunnelmallisen pihapiirinsä, jossa viihtyvät kaikenikäiset.

Mainos | Ristonmaalta on tullut ennakkomarkkinointiin erittäin mielenkiintoinen kohde, joka yllättää upealla tunnelmallaan ja toisaalta myös uniikilla sijainnilla.

Osoitteeseen Tienristi 1 rakentuva Asunto Oy Jyväskylän Ristonmaa koostuu kolmesta 2-kerroksisesta pienkerrostalosta, jotka muodostuvat oman idyllisen pihapiirinsä.

- Tämä on meillekin todella erilainen kohde keskustan isojen kerrostalojen rinnalle. As oy Ristonmaa rakentuu pientalovaltaiselle alueelle ja talojen puujulkisivu luo aivan omanlaisensa tunnelman, Laptin projektipäällikkö Petri Tulensalo kertoo.

Asuinalueena Ristonmaa herättää paljon kiinnostusta monestakin eri syystä. Ensinnäkin se sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä keskustasta ja kävelymatkan etäisyydellä yliopistolta, mutta tarjoaa silti erittäin rauhallista asumista.

- Ristonmaan ulkoilumahdollisuudet ovat todella huikeat. Jyväsjärven rantaraitti on vain kivenheiton päässä, kuten myös Sippulanniemen luontopolut ja golfkentät, Tulensalo listaa.

- Lisäksi Ristonmaa on todella hyvien liikenneyhteyksien varrella ja bussilla pääsee hyvin liikkumaan, myyjä asuntomyyjä Piia Survo lisää.

Kuvateksti: Projektipäällikkö Petri Tulensalo kertoo, että Asunto Oy Ristonmaan pienkerrostaloista löytyy monen kokoisia koteja.

Projektipäällikkö Petri Tulensalo kertoo, että Asunto Oy Ristonmaan pienkerrostaloista löytyy monen kokoisia koteja.

Tilavia ja saunallisia kaksioita

Asunto Oy Jyväskylän Ristonmaan pienkerrostaloihin rakentuu 30 kotia monenlaisiin tarpeisiin aina 26,5 neliön yksiöistä isompiin 75,5 neliön kolmioihin.

- Kaksiot ovat kooltaan 36,5-50 neliötä, Survo lisää.

Tulensalo uskoo, että Asunto Oy Jyväskylän Ristonmaan idyllinen tunnelma ja erikokoiset asunnot tulevat keräämään asukkaita eri ikäryhmistä ja eri elämänvaiheista.

- Kaksiot rakennetaan usein tosi pienikokoisiksi ja ilman saunaa, mutta tässä kohteessa on tarjolla myös saunallisia ja vähän väljempiäkin kaksioita.

- Isoimpiin kolmioihin voidaan asukkaan niin halutessa tehdä myös kolmas makuuhuone perinteisen kahden makuuhuoneen sijaan, Survo toteaa.

Pienkerrostalojen on tarkoitus valmistua vuoden 2022 kesällä tai alkusyksystä ja kohteet ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa. Voit tutustua niihin tarkemmin täältä.

Rakennusliike Lapti rakentaa myös useita muita kiinnostavia kohteita Jyväskylässä. Yksi niistä on aivan keskustassa sijaitseva Asunto Oy Jyväskylän Ilmari Ilmarisenkadulla. Tästä kohteesta voit lukea kattavasti täältä.

Uusia kohteita on tulossa myös Aittorinteelle sekä Vaajakosken keskustaan. Lue lisää Laptin verkkosivuilta.

Laptin asuntomyyjät palvelevat asiakkaan ehdoilla etänä tai toimistolla Kauppakeskus Kolmikulmassa.

Sinua palvelevat:

piia.survo@lapti.fi, puh. 0505771679

minna.rahkonen@lapti.fi, puh. 0404821509

www.lapti.fi