Villa Griini -luksusmökki tekee hyvää Peurunkajärven rannalla – osallistu elämysreissuun somessa

Luksusta tarjoava Villa Griini on oivallinen paikka pysähtyä porukalla pohtimaan, miltä tuntuukaan olla me – upea työtiimi, jolla on yhteiset tavoitteet. Kukapa tietää, millaisia wow-juttuja syntyy huvilan ylellisessä parvisaunassa?

Mainos | Työyhteisön arkihuolet ovat viime aikoina muuttuneet, kun lähityöskentelystä on tullut monelle harvinaista herkkua. Erityisesti nyt etäilyaikana on tärkeää tehdä töitä sen eteen, ettei vuosien aikana syntynyt porukkahenki valu historiaan.

Oivallinen paikka parantaa asioita on Peurunkajärven rannalla sijaitseva Villa Griini. Laukaan Peurunkagolfin kylkeen viime toukokuussa valmistunut hirsihuvila on suunniteltu ryhmille, jotka arvostavat näyttäviä yksityiskohtia ja korkealuokkaista varustusta.

– Keski-Suomen laadukkain huvila lämpiää ekologisesti maalämmöllä. Neliöitä on liki kaksisataa ja palvelut on hiottu täyttämään vaativampiakin toiveita, kuten oma huippukokki, räätälöityä ohjelmaa tai vaikka helikopterikuljetus, Mikko Paananen kertoo.

Hän toivoo, että erityisesti yritykset ottaisivat huvilan hyötykäyttöön. Työyhteisön hyvinvointiin panostaminen on asia, joka näkyy tulevina vuosina hyvänä investointina ja parantuneena työnantajakuvana.

– Meillä on majoitustilaa 14 hengelle kahden hengen huoneissa. Villa Griini sopii mainiosti myös yritysten johtoryhmien yön yli -kokouspaikaksi, sillä sinne ajaa noin kolmessa tunnissa pääkaupunkiseudulta. Huvila on myös riittävän kaukana Jyväskylän ravintoloista, joten porukka pysyy tiiviisti yhdessä, Mikko vakuuttaa.

Villa Griini on saanut jo ensimmäisen vuoden aikana vakioasiakkaita. K-Rauta Seppälän kauppias Ari Kallioinen on niin tykästynyt paikkaan, että on tuonut sinne vieraita jo neljästi.

– Vihdoinkin on kuulemma löytynyt majoituspaikka, jota voi myös aidosti suositella kavereille ja yhteistyökumppaneille, omistaja iloitsee saamastaan palautteesta.

Parvisauna ilman ovea

Villa Griini on jyväskyläläisten Paanasen sisarusten Kaisan, Matin ja Mikon yhteinen unelmaprojekti, jonka rakennusaikana ei tarvinnut riidellä kertaakaan.

– Meillä kolmella on niin hyvät välit, että emme muutenkaan tapaa riidellä, Mikko tarkentaa.

Kun golfkentän vierestä tuli myyntiin järven rannalta maapalaa, syttyi ajatus luksustason huvilasta, josta olisi iloa muillekin kuin omalle perhepiirille. Ensimmäisenä ideoitiin wow-efekti, joka on tässä huvilassa parvisauna. Hirsihuvilan yläkertaan rakennettuun saunaan mahtuu peppujen leveydestä riippuen 12–14 maailmanparantajaa.

– Alakerrassa on pesutilat ja portaat johtavat löylytilaan. Ovea ei tarvita, sillä lämpö pysyy ylhäällä. Saunassa on iso ikkuna järvelle. Ai sitä tunnetta, kun istuskelee auringonlaskun aikaan lauteilla ja antaa ajatusten virrata, Mikko maalailee.

Tutustu Villa Griiniin: https://villagriini.fi

www.villagriini.fi

Upeat loma- ja edustuskäyttöön soveltuvat 180 m² tilat Peurunkajärven rannalla.

Varaukset kätevästi suoraan verkkosivuilta. Lisätietoja ja henkilökohtaista palvelua halutessasi, soita p. 044 355 9554, Matti.

Facebook