Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehti on täydellinen lukupaketti jokaiseen päivään – tärkeimmät uutiset, juttuja ja ajanvietettä

Näköislehdestä löydät kaiken yhdessä paketissa: päivän tärkeimmät uutiset, juttuja ja ajanvietettä. Jos lehti jäi lukematta, löydät sen myös jälkikäteen arkistosta. Kokeile myös ristikoiden ja sudokujen täyttöä näköislehdessä.

Mainos | Näköislehti on täydellinen lukupaketti jokaiseen päivään. Katso päivän puheenaiheet ja rentoudu mielenkiintoisten lukujuttujen parissa. Näköislehti on täysin vastaava kuin päivän painettu lehti – halutessasi voit siis lukea myös mainokset ja tutustua parhaimpiin tarjouksiin. Lehti kulkee näppärästi mukana, sillä näköislehden voit lukea laitteellesi asennettavalla päivän lehti -sovelluksella tai verkkopalvelussamme.

Näköislehtipalvelumme sisältää myös arkiston, jonka avulla pääset palaamaan helposti lempijuttujesi pariin tai lukemaan väliin jääneen lehden. Halutessasi voit myös tulostaa tai tallentaa sivuja tietokoneellesi valikon Tulosta sivu –painikkeen avulla. Hyödynnä toimintoa esimerkiksi läheisistäsi kertovien uutisten, syntymäpäivälehtien tai kuolinilmoituksien tallentamisessa.

Huolla aivojasi - täytä ristikot ja sudokut näköislehdessä

Tiesitkö, että ristikot ja sudokut voit ratkoa myös näköislehdessämme ja päivän lehti -sovelluksella, jolloin ne ovat aina mukanasi. Ristikoiden ja sudokujen ratkaiseminen huoltaa aivojasi ja sanaristikoiden ratkojilla onkin muita nuoremmat aivot, kertoo Exeterin yliopiston ja Lontoon Kings Collegen tutkimus. Sanailu parantaa huomio- ja päättelykykyä, lyhytkestoista muistia sekä kehittää sanantajua eli sanojen hahmottamista. Monille tärkein ja helpoiten huomattavissa oleva hyöty on kuitenkin ajanviete. Ristikoiden parissa pääsee rentoutumaan ja suomalaiset ovatkin innokkaita ristikoiden ja muiden pulmatehtävien ratkaisijoita.

Avaa ristikko tai sudoku näköislehdestä, klikkaa ruutujen kohdalle ja syötä ratkaisusi suoraan ruudukkoon. Aktiivisen ruudun tunnistat keltaisesta väristä. Harmaat ruudut osoittavat, mihin suuntaan kirjoitus tai numerot jatkuvat. Mikäli haluat numeroiden ja kirjoituksen jatkuvan toiseen suuntaan, klikkaa aktiivista ruutua uudelleen, jolloin tekstinsyötön suunta vaihtuu. Jos olet jumissa, jätä ristikko tai sudoku hetkeksi. Voit jatkaa siitä mihin jäit, sovellus ja selain muistavat jo täytetyt sanat.

Monipuolisista digisisällöistämme nauttii koko perhe

Voit jakaa digilukuoikeuden jopa kolmelle samassa taloudessa asuvalle henkilölle. Tällöin perheenjäsenesi voivat nauttia monipuolisista digisisällöistämme itselleen sopivalla lukutavalla. Jaettuasi lukuoikeuden perheenjäsenesi pääsevät luomaan oman Mediatunnuksen, jolla pääsevät lukemaan kaikkia digisisältöjämme sekä kommentoimaan juttujamme omalla nimimerkillään. Jakamalla lukuoikeuden myös tilaustietosi ovat turvassa, sillä voit tehdä niihin muutoksia vain omalla Mediatunnuksellasi. Katso ohjeet digilukuoikeuden jakamiseen tästä >>

Näköislehden lisäksi digilukuoikeuteen sisältyy myös ESS.fi-verkkopalvelumme uutiset sekä uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android). ESS.fi pitää sinut ajan tasalla myös kesällä ja tarjoaa uutisia jokaiseen hetkeen. Seuraa päivittyvää uutisvirtaa, pysähdy tarinoiden äärelle ja osallistu keskusteluun kommentoimalla. Uutissovelluksella verkkopalvelumme uutisvirta on aina vain yhden klikkauksen päässä. Muista myös päivän lehti -sovellus, joka on suunniteltu näköislehden lukemista varten mobiililaitteille. Lue lisää monipuolisista digisisällöstämme tästä >>