Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Täydennä uutispäivääsi sovelluksillamme – vilkaise päivän puheenaiheet nopeasti tai pysähdy mielenkiintoisten tarinoiden äärelle

Monipuoliset digisisältömme kulkevat näppärästi mukanasi. Uutissovelluksella verkkopalvelumme uutisvirta on aina vain yhden klikkauksen päässä. Muista myös päivän lehti -sovellus, joka on suunniteltu näköislehden lukemista varten mobiililaitteille.

Mainos | Verkkopalvelumme uutiset luet puhelimella ja tabletilla näppärimmin uutissovelluksestamme. Lisää pikakuvake aloitusnäytöllesi ja saat jatkuvasti päivittyvät uutiset luettavaksesi vain yhdellä klikkauksella. Muista myös päivän lehti -sovellus, joka on suunniteltu näköislehden lukemista varten mobiililaitteille. Pysy ajan tasalla ja lataa sovelluksemme osoitteessa ksml.fi/asenna.

Täydennä uutispäivääsi ja tiedät, mitä ympärilläsi oikeasti tapahtuu

Tilaajana saat käyttöösi verkkopalvelumme uutisvirran, näköislehden sekä sovelluksemme. Näköislehti ja verkkopalvelumme jatkuva uutisointi täydentävät toisiaan. Verkkopalvelustamme löydät helposti juuri sinua kiinnostavat puheenaiheet. Näköislehdestä löydät kaikki päivän tärkeimmät uutiset. Sen avulla voit kasvattaa omaa ymmärrystäsi myös niistä aiheista, jotka ovat oman luontaisen kuplasi ulkopuolella.

Vilkaise päivän puheenaiheet nopeasti tauolla tai pysähdy mielenkiintoisten tarinoiden äärelle silloin kuin sinulle sopii. Keskisuomalainen kulkee näppärästi mukanasi sovelluksissamme, mutta voit myös lukea ne perinteiseen tapaan tietokoneella.

>> Lue lisää verkkopalvelustamme

>> Lue lisää näköislehden ominaisuuksista

Monipuolisista digisisällöistämme nauttii koko perhe

Voit jakaa digilukuoikeuden jopa kolmelle samassa taloudessa asuvalle henkilölle. Tällöin perheenjäsenesi voivat nauttia monipuolisista digisisällöistämme itselleen sopivalla lukutavalla. Jaettuasi lukuoikeuden perheenjäsenesi pääsevät luomaan oman Mediatunnuksen, jolla pääsevät lukemaan kaikkia digisisältöjämme sekä kommentoimaan juttujamme omalla nimimerkillään. Jakamalla lukuoikeuden myös tilaustietosi ovat turvassa, sillä voit tehdä niihin muutoksia vain omalla Mediatunnuksellasi.

Katso ohjeet digilukuoikeuden jakamiseen tästä >>

Sovelluksiemme lisäksi digilukuoikeuteen sisältyy myös KSML.fi-verkkopalvelumme uutiset sekä näköislehti vuoden jokaisena päivänä. KSML.fi pitää sinut ajan tasalla myös kesällä ja tarjoaa uutisia jokaiseen hetkeen. Seuraa päivittyvää uutisvirtaa, pysähdy tarinoiden äärelle ja osallistu keskusteluun kommentoimalla. Näköislehdestä löydät kaiken yhdessä paketissa: päivän tärkeimmät uutiset, juttuja ja ajanvietettä. Jos lehti jäi lukematta, löydät sen myös jälkikäteen arkistosta. Kokeile myös ristikoiden ja sudokujen täyttöä näköislehdessä – klikkaa ruutujen kohdalle ja syötä vastauksesi ruudukkoon.

Lue lisää monipuolisista digisisällöstämme tästä >>