Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Toiveiden talo on lähellä kaikkea – Korhosen pariskunta muuttaa Vaajakosken uusimpaan kerrostaloon, ja kolmiossa kodin tuntua luo itse valittu keittiö

Rakennusliike Lapti tuntee nykyaikaisen asumisen tärkeimmät tekijät. Onnistuneet pohjaratkaisut, riittävä säilytystila ja osuva sijainti tekevät asumisen mukavaksi. Tästä syystä Ilpo Korhonen päätti muuttaa As Oy Vaajakosken Toiveeseen.

Mainos | Yksi kerros viikossa. Sellaista tahtia Jyväskylän Vaajakosken keskustaan kohoaa uusi viisikerroksinen kerrostalo, joka täyttää toiveet sujuvasta elämästä lähellä palveluja ja liikkumismahdollisuuksia.

Vaajakosken Toive on asunto-osakeyhtiö, johon valmistuu 36 uutta asuntoa aina yksiöistä isoihin kolmioihin. Neljännen kerroksen 85,5-neliöiseen kolmioon muuttaa Ilpo Korhonen vaimonsa Anna-Liisan kanssa.

Kerrostaloon muuttamista pariskunta oli ehtinyt miettiä jo jonkin aikaa, ja Laptin uudiskohde alkoi kiinnostaa hyvän sijaintinsa vuoksi. Sen läheisyydessä Vaajakosken uudistuneessa keskustassa on kaikki mitä mukava arki vaatii. Tärkeimmät palvelut, kuten ruokakaupat, apteekki, terveyskeskus ja kirjasto ovat vain kävelymatkan päässä, ja kerrostaloa ympäröivät ulkoilureitit kauniine ympäristöineen.

– Vaajakoski on rauhallista aluetta, jossa on kaikki peruspalvelut. Uudesta kodista pääsemme vieläpä helposti tutuille metsäpoluille liikkumaan, Korhonen kertoo.

Nyt on hyvä hetki tehdä päätös omasta kodista lähellä kaikkea.

Laptin myyntipäällikkö Johanna Tulla

Vaajakosken Asmalammella 1980-luvun lopulta asunut pariskunta käyttää aikaansa matkusteluun nyt kun lapset asuvat omillaan ja yhteistä aikaa on enemmän. Korhonen pohtii, että uusi kerrostaloasunto on huolettomampi nykyisessä elämätyylissä.

– Sen verran me myöhästyimme, että ylimmästä kerroksesta emme enää saaneet asuntoa. Laptin asuntomyyjä Piia Survo hoiti kuitenkin homman hienosti niin, että meille järjestyi sopiva kolmio. Uudessa kodissa on iso parveke, mikä oli meille hyvä lisä kauppaan.

Vajaan kymmenen minuutin ajomatka Jyväskylän ydinkeskustaan sekä mainiot liikenneyhteydet tekevät Vaajakosken Toiveen sijainnista oivallisen huolettomalle asumiselle.

– Nyt on hyvä hetki tehdä päätös omasta kodista lähellä kaikkea. Asukaspalveluvastaavamme auttavat henkilökohtaisesti asunnon materiaalien, värimaailman sekä muiden sisustusvalintojen kanssa, jotta uusi koti on viihtyisä ja omistajansa näköinen, kertoo Laptin myyntipäällikkö Johanna Tulla.

Koti, joka on tehty uutta omistajaansa varten

Laptin asunnoissa uusi asuja pääsee itse päättämään tulevan kotinsa ilmeen Laptin kokoamista valmiista tyyleistä tai omanlaisen kokonaisuuden valitsemalla. Lapti toteuttaa myös yksilöllisemmät sisustustoiveet erillisellä hinnalla. Kun uuden asunnon tyyliin pääsee vaikuttamaan jo rakennusvaiheessa, on viihtyvyys taattu.

Laptin perusajatus uusien kotien valmistamisessa on, että asuntojen tulee muokkautua omistajilleen sopivaksi eikä päinvastoin.

– Uskomme, että kodin merkitys vain kasvaa. On tärkeää, että on oma, viihtyisä pesä. Vaajakosken Toiveessa on valittavana asuntoja erilaisilla pohjavaihtoehdoilla, eli koteja löytyy monenlaisiin tarpeisiin, Johanna Tulla kertoo.

Valinnanvaraa on laajasti niin keittiön kaapeissa, välitilamateriaaleissa ja tasoissa, kaakeleissa sekä lattioissa ja seinämaaleissa. Asunnon myyntihintaan sisältyy laaja materiaali- ja sävyvalikoima. Oman kodin muovaamista voi suunnitella halutessaan myös sähköisessä Omalapti-palvelussa.

Kotimainen Rakennusliike Lapti Oy on kasvanut kokeneeksi kasvukeskusten rakentajaksi, jolta onnistuu niin täydennysrakentaminen kuin isommat aluehankkeetkin. Yrityksen vahvuuksia ovat hyvin käytetyt neliöt sekä sujuvaan asumiseen satsaaminen järkevään hintaan.

– Olemme luovia ja ketteriä rakentajia, ja me Laptilla kuuntelemme asiakkaitamme ja heiltä saamaamme palautetta. Tämä auttaa rakentamaan yhä viihtyisämpiä koteja. Esimerkiksi Vaajakosken Toiveen asuntojen keittiöissä on hyvin tilaa työskennellä sekä säilyttää keittiötarpeita. Uskomme, että tätä ominaisuutta arvostavat etenkin he, jotka etsivät omakotiasumisen jälkeen pienempää asuntoa, Tulla pohtii.

Vaajakosken Toiveeseen muuttava Korhonen kertoo, että nykyisen kodin hyväksi todettuja materiaaleja haluttiin lisätä myös uuteen kerrostaloasuntoon. Kolmioon onkin nyt valittu esimerkiksi omaa silmää miellyttävä vinyylilattia sekä Puustellin valikoimasta sopiva ilme keittiöön.

Vaajakosken Toiveeseen pääsee yksityiselle tutustumiskäynnille tontille sekä sisätiloihinkin sitten, kun rakentaminen on edennyt tarpeeksi. Myös Laptin toimistolla Jyväskylän Kolmikulmassa voidaan järjestää rauhallinen esittelyhetki. Ajan voi varata soittamalla tai sähköisellä yhteydenottopyynnöllä.

Tutustu lisää Vaajakosken Toiveeseen täällä.