Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Talvella kuivat, rohtuneet kädet tarvitsevat nopeaa apua

Kuivaan ihoon liittyy usein kiristävä ja kutiseva tunne. Jos iho on erityisen kuiva, se näkyy jo paljaalla silmällä. Erityisesti käsien herkkä iho kuivuu talvella ikävästi.

Mainos | Jos kädet ovat karheat, halkeilevat ja epämiellyttävän kiristävät, saattaa ihon luonnollinen suojarakenne olla heikentynyt.

Kuivaan ihoon voi olla erilaisia syitä. Erityisesti talvella kylmä ulkoilma ja kuiva sisäilma ovat erityinen haaste iholle. Ihon ylempi kerros suojaa kosteuden menetykseltä, bakteereilta ja epäpuhtauksilta. Siinä olevat sarveissolut ja runsaasti linolihappoa sisältävät rakenteelliset lipidit sijaitsevat sarveissolujen välissä ja pitävät ihon kimmoisana. Ihon kuivuessa esimerkiksi pakkasen, tilojen lämmityksen tai usein toistuvan käsienpesun vuoksi linolihappopitoinen kerros katoaa. Tuloksena ovat näkyvästi kuivat, halkeilevat ja kiristävät kädet.

Käsivoide, jossa on korkea lipidipitoisuus - olematta rasvainen

Linola Forte Käsivoide on kehitetty erityisesti kuiville ja karheille käsille. Linola Forte Käsivoide sisältää erityisen paljon lipidejä eli rasvahappoja ja korkealaatuista rypsiöljyä, jossa on runsaasti linolihappoa. Näiden avulla käsien ihon uusiutuminen voi nopeutua. Näin myös ihon suojakerros vahvistuu. Glyseriini lisää ihon kosteutta ja vähentää yhdessä lipidien kanssa ihon kuivuutta ja kireyden tunnetta.

Käsivoide ei sisällä hajusteita tai lisäaineita, kuten silikonia tai mineraaliöljyä. Sen voidemuotoisesta koostumuksesta johtuen imeytyminen on nopeaa ja voide on miellyttävä käyttää. Voidetta voikin käyttää useita kertoja päivässä tarpeen mukaan. Se ei tee ihosta rasvaisen tai tahmean tuntuista.

Tehohoito iholle

Linola Forte -käsivoidetta voidaan käyttää myös yön yli tehohoitona. Levitä käsille paksu kerros voidetta ennen nukkumaanmenoa ja laita päälle ohuet puuvillahanskat. Näin käsien iho uudistuu nukkuessasi. Lue lisää: www.Linola.fi

Nyt saatavilla apteekeissa!