Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eron huomaa heti sovituskopissa – NP Housukaupan saapuminen Jyväskylään kerää kiitoksia tyytyväisiltä asiakkailta

Muotikaupan uusi suunta on asiantunteva, henkilökohtainen palvelu. Jyväskylän NP Housukaupan liike palvelee laajaa housujen täydellistä istuvuutta arvostavaa käyttäjäkuntaa. Juuri oikeat housut ovat liikkeestä löydettävissä niin toimistoon, vapaa-aikaan kuin golfkentillekin.

Mainos | Laatu, mukavuus, trendikkyys. Kun Marketta Raitanen etsii uusia housuja töihin ja vapaa-aikaan, vaatimukset ovat selvät. Tästä syystä hän iloitsee NP Housukaupan paluusta Jyväskylän keskustaan.

– NP:n housuista minulla on kokemusta jo noin kymmenen vuoden ajalta. Jerseyt ovat ehdoton suosikkini.

Vaajakoskelaisen lounaskahvilan yrittäjä joutuu pyörittämään housupyykkiä paljon, ja NP Housukaupan tuotteiden kestävyys on päässyt todelliseen testiin.

– Työhousut täytyy pestä jopa kolmesti viikossa. Nämä säilyttävät muotonsa eivätkä nukkaannu.

NP Housukaupan tärkein ajatus on löytää juuri oikeista paikoista istuvat housut jokaiselle mahdollisimman helposti. Tuotteiden istuvuus sekä laaja kokovalikoima ovat saaneet laajasti kiitosta NP:n asiakkaita.

– Hinta-laatusuhde on kohdallaan, ja monipuolisen valikoiman lisäksi minulle on tärkeää, että yritys on kotimainen. Myös asiakaspalvelusta annan suurta kiitosta, sellaista ei marketista saa, Marketta kertoo.

NP:n housumallistojen suunnittelun kulmakivi on kolmen vartalomallin ajatus, joka tarjoaa vaihtoehtoja kaikille. Jyväskylän liikkeessä asiakkaitaan suurella sydämellä palveleva Riitta Miettinen huomauttaa, että tuotteet tuntevan myyjän tehtävä on löytää suuresta valikoimasta asiakkaalle housut, jotka sopisivat hänelle parhaiten.

– Tehtäväni on tarjota rohkeasti sellaisiakin malleja, joita asiakas itse ei ehkä osaisi itse alkaa sovittaa. Kun esimerkiksi huomaan asiakkaan päällä värikkäitä vaatteita, lähden myös esittelemään värikkäämpiä housuja, jotka sopisivat juuri hänen vartalon muotoihinsa.

Riitta kertoo, että hyvä palaute housuista kiirii asiakkaalta seuraavalle. Esimerkiksi nuoret miehet ovat innostuneet NP Housukaupan valikoimasta. Myös erilaista istumatyötä tekevät ovat huomanneet housujen mukavuuden ja kertoneet kokemuksistaan muillekin. Yhä useampi golfaajakin löytää lajiin sopivat suosikkimallinsa NP Housukaupan valikoimasta.

– Olen sitä mieltä, että housut saavat olla monikäyttöiset. Yläosaa vaihtamalla sekä esimerkiksi koruilla ja muilla asusteilla vapaa-ajan housut muuttuvat juhlavaatteeksi, Riitta kuvailee.

Iäkkäät asiakkaat ovat yksi tärkeä asiakasryhmä.

– Heillä erityisesti on usein palvelun tarve, ja tarvittaessa autamme sovitettavien vaatteiden pukemisessa ja riisumisessa.

Onnistumiset asiakkaan kanssa saavat Riitan todella tyytyväiseksi. Jyväskylän uuden liikkeen ensimmäisten kuukausien ajalle mahtuu jo monia ihania kohtaamisia ja kokemuksia.

– Parasta on, kun asiakas kertoo, ettei usko löytävänsä mistään sopivia housuja, ja sellaiset löytyvätkin meiltä.

Juttu jatkuu kuvien jälkeen.

Värikkäät farkut viimeistelevät kevättyylin

Pikamuodin täydellisenä vastakohtana toimiva NP Housukauppa tarjoaa vastuullista muotia. Aino Rosendahlin vuonna 1919 perustama Naisten Pukutehdas kehittyy ajan mukana. Nyt NP Housukaupat täyttyvät kevätuutuuksista.

– On levenevää lahjetta, leveää suoraa lahjetta sekä tuttua kapeaa mallia. Myös trendikkäät hapsut saapuvat myymälään. Kevääksi on myös ihana vaihtoehto valita hieman väljempi, rento housumalli, Riitta vinkkaa.

– Herkullisimpia kevään farkkuvärejä ovat esimerkiksi pinkki, oranssi ja vihreä. Näitä asiakkaat odottavat innolla.

NP:n vannoutunut asiakas Marketta arvostaa Jyväskylän liikkeen viihtyisää tunnelmaa.

– Siellä on ihana valaistus ja tilavat sovitustilat. Housujen lyhennyspalvelu on myös jotain sellaista, jota ei monesta paikasta enää saa.

Riitta vinkkaa, että lahkeiden lyhentämisen lisäksi Jyväskylän liikkeessä testataan paraikaa myös housujen kaventamista, mikä mahdollistaa entistä paremman istuvuuden uusille luottohousuille. Uudet housut voi jättää viimeisteltäväksi saman tien ostokset tehdessään.

Myös NP Housukaupan verkkokaupassa myyjät opastavat oikean koon valinnassa. Yrityksen ainutlaatuisessa My Fit -palvelussa pääset tallentamaan omat vartalon mitat NP Housukaupalle, mikä tekee oikein istuvien housujen ostosta helppoa myös seuraavalla kerralla. Kanta-asiakkaaksi liittyminen kerryttää rahanarvoisia etuja, ja liittyminen on ilmaista.

Kevään aikana NP Housukaupat täyttyvät jännittävistä uutuuksista ja upeista kevään trendiväreistä. NP:ltä löydät housut sekä naisille että miehille. Tutustu tarjontaan täällä.

NP Housukauppa palvelee Jyväskylässä kauppakeskus Forumin 3. kerroksessa.