Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Haukankaari houkuttelee huolettoman arjen äärelle: ”Parasta asunnossamme on avoimuus, toimivuus ja valoisuus sekä iso parveke”, kertoo Laptin Haukkalan kerrostaloon omakotitalosta muuttanut Ulla Rekonen – ennakkovaraus on alkanut, toimi nyt

Rakennusliike Laptin uudessa Jyväskylän Haukkalan kerrostalossa asuminen on huoletonta ja arkinen eläminen helppoa. Haukankaareen rakennettava Jyväskylän Porkka on suunniteltu kokemuksella ja asiantuntemuksella nykyaikaiseen asumiseen sopivaksi.

Mainos | Haukkalan uusi ja viihtyisä asuinalue Haukankaaressa on pian valmis, kun sinne nousee Rakennusliike Laptin kolmas ja viimeinen talo, Asunto Oy Jyväskylän Porkka. Rauhallinen asuinalue suojaisine pihapiireineen sopii kaikille kohtuullisista kustannuksista sekä helposta arjesta nauttiville.

Nelikerroksiseen Jyväskylän Porkkaan tulee 33 erilaista kotia yksiöistä isompiin kolmioihin. Laptin asunnoissa neliöt toimivat tehokkaasti, ja suurimmat asunnot ovat myös muuntojoustavia, eli tarpeeksi ajoissa asunnon ostaessaan uusi asukas pääsee vaikuttamaan esimerkiksi huonejakoon. Lisäksi sisutuksesta pääsee valitsemaan omannäköisen esimerkiksi mieleisillä keittiönkaappien ovilla, tasoilla, laatoilla, tehosteseinillä ja lattioilla veloituksetta Laptin omasta mallistosta. Lapti toteuttaa myös yksilöllisemmät sisustustoiveet erillisellä hinnalla.

Haukankaaren jo valmistuneista Laptin taloista toisessa, As Oy Jyväskylän Sommassa aviomiehensä kanssa asuva Ulla Rekonen kertoo, että Haukkala oli heille asuinalueena ennestään tuttu.

– Asuimme samalla alueella omakotitalossa, ja olimme jo jonkin aikaan miettineet asumisen vaihtoehtoja. Kun kuulimme, että Haukkalaan on tulossa kerrostalo, otimme yhteyttä Laptiin ja varasimme nykyisen kotimme.

82-neliöiseen asuntoon tehtiin omia valintoja rakennusvaiheessa esimerkiksi lattia- ja seinämateriaaleihin sekä saunan paneelien ja lauteiden osalta. Rekonen on tyytyväinen omaan viihtyisään kotiin sekä taloyhtiön tunnelmaan.

– Parasta asunnossamme on avoimuus, toimivuus ja valoisuus sekä iso parveke.

Jyväskylän Porkan asunnoissa on vakiovarusteena keskitetty tuloilman viilennys, joten viilentävän ilmalämpöpumpun investointiin ei ole tarvetta.

Alakerran kuraeteisessä on helppo käydä puhdistamassa tassut ja jalkineet lähialueelle tehdyn metsäretken jälkeen. Pesupisteen yhteydessä voi huoltaa harrastusvälineet, kuten sukset ja polkupyörät. Alueen lähiluonto ja Laajavuoren maastot erilaisine aktiviteettimahdollisuuksineen ovat lähellä.

– On mukavaa, että talossa asuu erilaisia perheitä ja eri-ikäisiä ihmisiä. Asuntoalueena Haukkala on yksi parhaimmista, ja se varmasti sopii asuinalueeksi ihan jokaiselle perhekoosta ja -muodosta riippumatta, Ulla kertoo.

Asuntosijoittaja: ”Laptin kanssa kaupanteko on ollut miellyttävää”

Panu Putkosella on Haukkalaan jo aiemmin valmistuneissa Laptin kerrostaloissa kaksi sijoitusasuntoa, yksiö sekä saunallinen kolmio. Hän myös toimii taloyhtiön hallituksen puheenjohtajana As Oy Jyväskylän Sivakassa, joten asuinalueen asiat ovat hänelle tästäkin näkökulmasta tuttuja.

Asuntokaupat hoituivat kätevästi Laptin Piia Survon kanssa.

– Laptin kanssa kaupanteko on ollut miellyttävää. Neuvottelu on helppoa, ja prosessi on tehty ostajalle vaivattomaksi. Olen ostanut Laptilta yhteensä viisi asuntoa sekä yksityishenkilönä että yritykseni kautta. Asunnot ovat toimivia, ja kaikki on tehty sopimuksen mukaan sekä sovitussa aikataulussa.

Katso tästä Laptin parhaat vinkit asunnon ostajalle.

Panu hankki asuntoja juuri Haukkalasta, koska sijainti on erinomainen eri elämänvaiheissa oleville vuokra-asujille. Kevyen liikenteen väylät sekä bussiyhteydet mahdollistavat helpon liikkumisen korkeakouluopiskeluihin, töihin sekä palveluiden äärelle. Hän pitää siitä, että taloyhtiöt ovat maltillisen kokoisia ja huoneistot toimivia.

Kotimainen Rakennusliike Lapti Oy on kasvanut kokeneeksi keskusta- ja lähiökotien rakentajaksi, jolle asuntojen viihtyvyys ja toimivuus on tärkeää.

– Haluamme tarjota koteja, joissa asumisen kustannukset ovat kohtuullisia. Uskomme, että omassa kodissa viihtymiseen satsaaminen on tulevaisuudessa yhä tärkeämpää, kertoo Laptin myyntipäällikkö Johanna Tulla.

– Asunto on myös suuri investointi elämässä. Kuitenkin kun viihtyisään asumiseen haluaa satsata, kuukausittain maksettavaa vuokrasummaa vastaavalla rahalla lyhentää jo mukavan kokoista asuntolainaa omasta kodista. Samalla varallisuus karttuu, Tulla jatkaa.

Jyväskylän Porkan ennakkovaraus on alkanut – toimi nyt.