Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Irma Hirsjärvi, meidän ehdokkaamme – Sinunkin ehdokkaasi

Koskaan ei ole ollut näin helppoa valita itselle sopivaa kansanedustajaehdokasta. Me Irman tukiryhmäläiset tunnemme hänet pitkältä ajalta. Numero 100 kuvaa Irman asennetta ja osaamista erinomaisesti.

Mainos | Mitä paremmin Irmaan tutustuu, sitä lujemmin häntä arvostaa. Irma seuraa maailmaa, kuuntelee ihmisiä ja tarttuu toimeen. Hän tekee ja saa aikaan paljon, itseään säästelemättä.

Irma innostuu, innostaa, kannustaa ja välittää. Hän on sitkeä, hauska, elämänmyönteinen, yhteistyökykyinen ja sivistynyt. Hän ratkaisee ongelmat nopeasti ja fiksusti. Irma on myös poikkeuksellisen rohkea nainen.

Irma kunnioittaa toisia, mutta ei epäröi puhua suoraan tai puolustaa väärin kohdeltuja tai apua tarvitsevia. Hänellä on niin sydän kuin selkärankakin.

Me Irman tukiryhmäläiset tunnemme hänet vuosien, jopa vuosikymmenien ajalta. Siksi haluamme rohkaista muitakin valitsemaan edustajakseen Irman, joka on helposti lähestyttävä, osaava ja kokenut kunta- ja aluepoliitikko, valtakunnallisen Työttömien keskusjärjestön puheenjohtaja, Keski-Suomen rauhanpuolustajien, vasemmistonaisten ja scifistien palkitsema, taiteen, kulttuurin ja koulutuksen puolustaja ja kaikin puolin upea ihminen.

Irma ymmärtää ihmisten arkea, toiveita ja huolia myös omien kokemustensa pohjalta. Hänen elämäntiensä ei ole ollut helppo, pikemminkin kaikkea muuta. Hän tietää, mitä yhteiskunnan tuki vaikeuksissa merkitsee ja haluaa, että kaikki pääsevät siitä osalliseksi tasa-arvoisessa ja vakaassa Suomessa. Irma haluaa turvata hyvän ja ehjän koulupolun varhaiskasvatuksesta tutkintoon asti, toimivat sosiaali- ja terveyspalvelut ja ihmisarvoisen työn ja toimeentulon kaikille. Kaikista ja kaiken ikäisistä huolehtiminen on tehnyt Suomesta maailman onnellisimman maan, ja niin on oltava jatkossakin, niin Irman kuin meidänkin mielestämme.

Koskaan ei ole ollut näin helppoa valita itselle sopivaa kansanedustajaehdokasta.

Irma kiertää lähes päivittäin maakuntaa kadunkulmista kokouksiin, kulttuuritapahtumiin, kouluihin ja kahviloihin. Käy moikkaamassa häntä ja liity meidän onnekkaiden, Irman tuntevien ihmisten joukkoon.

Kiitos Irma jo nyt kaikesta työstä, jota teet maakuntamme tulevaisuuden ja sen asukkaiden hyvinvoinnin eteen. Kiitos, kun pidät huolta sekä asioista että ihmisistä lähellä ja kaukana.

Irma Hirsjärvi, olet niin sopiva kansanedustajan hommiin.

Olet 100!!

- Irma Hirsjärven tukiryhmä