Äänekoskelaisfani Cheekin stadionkeikasta: "Mahtavinta ikinä!"

Räp-artisti Cheekin keikka Helsingin Olympiastadionilla veti hymyn korviin 10-vuotiaalla äänekoskelaisfanilla, joka pääsi idolinsa loppuunmyydylle keikalle äitinsä kanssa perjantai-iltana.

– Mahtavinta ikinä! Parasta oli Liekeissä-biisi ja sen aikana ammutut ilotulitusraketit. Harmi, etten pääse enää tämän illan konserttiin, Aapo Kantsila kertoi kokemuksistaan.

Myös Aapon äiti oli "liekeissä" Jare Tiihosen keikasta, joka alkoi kappaleella "Sokka irti" ja päättyi biisiin "Timantit ovat ikuisia".

– Stadionilla oli hulvattoman hieno tunnelma ilman merkkiäkään rahastuksesta. Ikinä en ole nähnyt yhtä hienoa show'ta, vapaallaan keikkaa seurannut toimittaja Ira Blomberg-Kantsila hehkutti.

Cheekin konsertissa esiintyi myös liuta muita artisteja kuten esimerkiksi Katri-Helena, Elastinen, Diandra, Samuli Edelmann sekä JVG:n kanssa lämmitellyt Pihtiputaan rokkari Pete Parkkonen.

– Ihmismäärään nähden järjestelytkin toimivat, mitä nyt konsertin loputtua oli hieman työlästä päästä ulos stadionilta, Ira Blomberg-Kantsila kertoi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.