Asuntokauppa väheni selvästi Jyväskylän seudulla

Käytettyjen asuntojen kauppamäärä putosi Jyväskylän seudulla tammi–maaliskuussa 9,5 prosenttia. Varainsiirtoveron muutos piristi helmikuun kaupankäyntiä, mutta hiljensi maaliskuun asuntomarkkinoita selvästi.

– Maaliskuu oli pannukakku eri puolilla Suomea, Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskuksen toimitusjohtaja Janne Särkkä kuvailee.

Hänen mukaansa huhtikuussa asuntokaupassa on ollut pientä piristymistä, mutta määrät eivät yllä viime vuoden huhtikuun tasolle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Keski-Suomi

Rasmus Tuominen vaihtoi reilu vuosi sitten rata-autoilun rallicrossiin ja on nyt lähellä tärkeää mestaruutta – lukiota käyvä jämsäläinen tähtää tosissaan MM-sarjaan

Miesten sarjapelejä pelannut naismaalivahti JYPiin ensi kaudeksi

Jyväskylän yliopistoon noin 150 sukupuolineutraalia vessaa – "Ihmisen ei tarvitse vessaan mennessään määritellä, onko hän mies vai nainen"

Keuruun museon uudet vetäjät Soile Ollikainen ja Helena Kukkamo aloittivat työnsä elokuun alussa: "Haluamme tehdä yhteisöllistä museotyötä"

Kirrinkydöntien hidastetöyssy poistetaan asukkaiden toivomuksesta – valituksia on tullut tarpeettomuudesta ja töyssystä lähtevästä äänestä

Jyväskylän yliopiston avoin sosiaalityön opetus alkaa Keuruulla

Vaarallinen työtapa oli jatkunut vuosia – lopulta leikkuri vei työntekijän peukalon tehtaalla Laukaassa

Onko tässä Jyväskylän HLBTIQ-ystävällisin asuinalue? – Katso kuvat hulmuavista sateenkaarilipuista

Jyväskylä Sinfonia konsertoi syyskauden aluksi Laukaassa

Urheilun Pride-ilmiö näyttää jäävän Jyväskylässä pienemmäksi kuin pääkaupungissa – Seta haastaa paikalliset urheilujoukkueet mukaan nopealla varoitusajalla

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.