Cafe Grillius kilpailee tuoreudella: "Pyrimme mahdollisimman kotitekoiseen"

Äänekoski on saanut uuden kahvilan ilokseen, kun Nelostien varteen Hirvaskankaalle avattiin hiljattain Cafe Grillius. Hirvaskankaan eritasoliittymän länsipuolelle avattu yritys tarjoaa tuoretta ruokaa suolaisen tai makean nälkään haastaen Hirvaskankaan isot ketjut.

- Tavoitteet ruoan suhteen olivat selkeät. Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman kotitekoista ja itse valmistamaa. Valikoimista löytyy perinteisiä kahvilan herkkuja, mutta myös grilliruokaa, kertoo Cafe Grilliuksen yrittäjä Miia Lius.

Miia Liuksen pitkäaikainen haave on ollut oman yrityksen perustaminen. Sopivan liiketilan löytyminen läheltä kotia Hirvaskankaalta laittoi rattaat pyörimään nopeasti.

- Aina olen tästä haaveillut. Ei mennyt montaa kuukautta, kun ideasta päädyttiin avajaispäivään ja kiirettä tässä onkin pitänyt, tuore yrittäjä iloitsee.

Cafe Grilliuksella on nelostien varressa oma maamerkki, kun rakennuksen katolle on noussut valtava hampurilainen. Yrittäjä kertoo, että ideoita markkinoinnille on etsitty paljon ja maamerkki erottuu hyvin ohikulkevalle liikenteelle.

- Tuollaisia näkee maailmalla paljon, mutta Suomessa en ole vastaavaa nähnyt. Kun sen ensimmäistä kertaa bongasin niin se oli pakko saada.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.