Erotiikkatuotteiden mainontaa halutaan rajoittaa

Jyväskylän Kokoomusnaiset ry haluaa rajoittaa rajusti erotiikkatuotteiden ja -palveluiden mainontaa. Kokoomusnaiset ehdottaakin, että erotiikkatuotteita tulisi rajoittaa lasten ja nuorten valveillaoloaikana eli kello 6-23 välisenä aikana.

- Piirretyt toukkahahmot ja lapsen näkökulmasta katsoen epätavallisten esineiden esittäminen tv:ssä parhaaseen katseluaikaan, esimerkiksi alkuillasta, ei ole suotuisaa lasten ja nuorten kehitykselle, kannanotossa todetaan.

Kokoomusnaisten mukaan erotiikkatuotteita myyvän nettisivuston toistaminen mainoksissa houkuttelee alaikäisiä kyseisille nettisivuistoille.

- Suoraan etusivuilla esitetään pornografisia mainoskuvia muun muassa tuotteiden käytöstä. Esteetön pääsy sivustolle on omiaan vaarantamaan lasten ja nuorten kehityksen, naiset ilmaisevat huolensa.

Kannanottoaan Kokoomusnaiset perustelevat sillä, että hallitus on parasta aikaa ryhtynyt toimiin alkoholilain muuttamiseksi. Jyväskyläläisyhdistyksen mukaan onkin perusteltua, että erotiikkamainontaa rajoitetaan myös, sillä alkoholi ja erotiikka voivat molemmat vaarantaa lasten ja nuorten kehitystä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Keski-Suomi

Päijänteen ja Keiteleen veneilijöille avautui reitti kohti Suomenlahtea – Kimolan kanavan kunnostus saatiin valmiiksi

Syntyykö Keski-Suomeen toukokuussa uusi ravikuninkaallinen? Henna Virkkuselta ilouutinen: "Hienoa saada varsa tuosta upeasta orista"

Huoneistokeskus palaa Jyväskylään kahdeksan vuoden tauon jälkeen – kaksi isoa kiinteistönvälitysyritystä saman brändin alle

Saarijärven Petri Honkonen pyrkii keskustan johtoon: "Kenttäväki vetosi vahvasti"

Ampuminen auttaa stressiin ja pakottaa keskittymään – harrastuksen suosio on kasvussa Keski-Suomessa

Senaattorit suvessa: Toimi Kankaanniemi lataa akkunsa lastenlastensa kanssa pelaillessa – "Hallituksen rahanjako holtitonta"

Käsilläseisonnasta tuli trendi: SM-tason tankotanssija Nita Lehto on kiertänyt opettamassa tekniikkalajia jo yli 200 paikkakunnalla – katso kuvat ja ohjeet kotiharjoitteluun Jyväskylästä

Kirittäret–Seinäjoki-pesisnäytelmässä käsikirjoitus oli tuttu, vaikka dramaattinen loppu olikin lähellä

Jyväskyläläinen Väinö Mäkelä voitti kotimaisen frisbeegolfkiertueen

HS: Koronavirus räjäytti kiireettömän sairaanhoidon hoitojonot – Keski-Suomessa yli puoli vuotta jonottaneiden määrä yli nelinkertainen viime vuoteen verrattuna

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.