Huhtasuon terveysasema sulkee sisäilmaremontin ajaksi

Huhtasuon terveysaseman avosairaanhoidon palvelut muuttavat kesän ajaksi Keskustan terveysasemalle, koska Huhtasuon terveysasemalla tehdään sisäilmakorjauksia.

Kiinteistöjohtaja Esko Eriksson kertoo, että Huhtasuolla revitään lattiat auki, tiivistetään ikkunoita ja ulkoseinärakenteita ja luiskataan maata siten, että pintavedet eivät valu rakennukseen päin.

– Rakennuksessa on jonkun verran sisäilmaongelmaa. Ikkunarakenteista on löytynyt mikrobikasvustoa ja lattiapinnoitteen alta voc-kaasuja, Eriksson kertoo.

Huhtasuon lääkäreiden ja sairaanhoitajien vastaanotot toimivat remontin aikana Keskustan terveysasemalla 1.6.–2.8. välisenä aikana.

Lääkäreiden ja sairaanhoitajien palvelut toimivat Keskustan terveysasemalla kuitenkin supistetusti 22.6.–2.8. välisenä aikana. Tämä tarkoittaa sitä, että vastaanottoaikoja annetaan vain päivystysluonteista hoitoa tarvitseville potilaille.

Osa muista palveluista, kuten neuvola, depressiohoitaja, psykologi ja hammashoitola toimivat edelleen Huhtasuolla, mutta rajoitetusti. Joitakin palveluita siirtyy esimerkiksi Kuokkalaan tai Kyllöön.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.