Ilokiven Höstfest tekee yhteistyötä Kansallisteatterin kanssa

Poikkitaiteellinen kulttuurifestivaali Höstfest tuo tulevana viikonloppuna Ilokiveen esiintymään Suomen mielenkiintoisimpia underground-artisteja ja harvinaisia ulkomaisia vieraita. Esiintyjiin kuuluu muun muassa yhdysvaltalainen kitarataiteilija Ryan Francesconi, joka esiintyy Suomessa ensimmäistä kertaa. Yhden miehen kamariorkesteriksi luonnehdittu muusikko soittaa useita soittimia muun muassa johtamassaan Joanna Newsomin yhtyeessä.

Ilokiven keikan lisäksi Hösfest järjesti Francesconin esiintymään myös Kansallisteatteriin, jonka Lavaklubilla kitaristi esiintyy tänään torstaina.

- Francesconin keikkojen järjestäminen on vaatinut yhteensä 300 viestiä ja yhteydenottoa, Höstfestiä järjestävä Kyösti Ylikulju kertoo.

Viestejä on pitänyt lähettää muun muassa yhdysvaltalaisen muusikon monimutkaisen matka-aikataulun vuoksi. Suomeen hän saapuu suoraan kotikaupungistaan Portlandista ja perjantaisen Höstfest-keikan jälkeen hän esiintyy seuraavana päivänä Berliinissä.

Ylikulju sanoo, että Francesconi on ollut tarkka, minkälaisessa paikassa hän soittaa. Järjestäjät ovat saaneet vakuutettua, että Francesconia on vastassa taitavaa porukkaa ja ammattimaiset ääniteknikot. Vihreää valoa Francesconi näytti Höstfestille myös sen vuoksi, että hän innostui festarin muusta ohjelmistosta.

- Artistit tulevat mielellään esiintymään Höstfesteille, koska samalla he pääsevät näkemään, minkälaisesta festivaalista on kyse, Ylikulju tietää.

iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/CT2PP4hyh84" frameborder="0" allowfullscreen/iframe

Tutustu Höstfestin tarjontaan

http://www.hear.fi/hostfest

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Keski-Suomi

Autot ojaan Jämsässä ja Kirrissä, kolmas driftasi "näytöstyyliin" pylvääseen Säynätsalossa – kaikkien kuljettajat livistivät paikalta

Happee varmisti pudotuspelipaikkansa ottelussa, jollaisia ei pitäisi Liigassa nähdä – 19-vuotias Kaapo Siekkinen tehtaili uransa ensimmäisen hattutempun

Kun viestikulta meinasi kompastua köyhän ankkurin tekareihin ja muita menestystarinoita – Osmo Kärkkäinen kirjoitti Suomen viestihiihdosta kirjan

Keskisuomalaiset Kanariansaarten hiekkamyrskyssä: "Hiekkaa tunkee joka raosta sisään" – katso kuvasarja

JyLe jäi harmittavan niukasti ulos pudotuspeleistä – loppukauden tavoitteena on säilyttää sarjapaikka

Museoilla superlauantai Jyväskylässä: Keski-Suomen museossa ja Suomen Ilmavoimamuseossa tuhansia kävijöitä: "Kaikkia ei saatu laskettua, sillä ruuhka oli niin kova"

Jätteiden poltto savutti Suolahdessa – paikalle palokunta ja poliisi

Jäällä pötköttänyt kauris huolestutti ihmisiä Konnevedellä

Tällaista jälkeä Tuuli-myrskyn tuulet tekivät Keski-Suomessa – puita kaatui Jyväskylän kaupunkialueella

Playoff-paikan varmistamiseen pisteitä tarvitseva Happee pelaa tänään runkosarjan viimeisen kotiottelun: "Kyllä se on pakkovoiton paikka"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.