Jämsän apulaiskaupunginjohtaja Jorma Kilpeläinen on kuollut

Jämsän apulaiskaupunginjohtaja Jorma Kilpeläinen kuoli vaikean sairauden uuvuttamana tiistaina 6. lokakuuta 2015 kotonaan Haavistossa.

Jorma Kilpeläinen oli kotoisin Lauritsalasta. Hän oli kuollessaan 62-vuotias. Jorman lähiomaisia ovat vaimo Leena ja aiemmasta avioliitosta kaksi aikuista poikaa, Eero ja Jaakko.

Jorma Kilpeläinen johti Jämsänkosken kaupunkia vuosina 1991 – 2008. Jämsän ja Jämsänkosken yhdistymisestä lähtien 2009 Jorman ura jatkui Jämsän apulaiskaupunginjohtajana aina hänen eläkepäiville siirtymiseensä saakka maaliskuuhun 2014. Koulutukseltaan Kilpeläinen oli yhteiskuntatieteiden kandidaatti.

– Jorma oli paras työkaverini, hän oli ennakkoluuloton ja rohkea verkostojen luoja. Erityisesti jään kaipaamaan hänen iloisuuttaan ja huumorintajua, kaupunginjohtaja Ilkka Salminen muisteli entistä kollegaansa.

Jorma harrasti metsästystä, kalastusta, ammuntaa sekä lukemista. Cockerspanieli Onnilla oli Jorman elämässä tärkeä sijansa usean vuoden ajan.

Jorma Kilpeläisen siunaustilaisuus toimitetaan lähiomaisten ja kutsuvieraiden kesken. Kenraalintien virastotalolla ja kaupungintalolla suruliputetaan siunauspäivänä.

Uusimmat

Keski-Suomi

Ympäristöahdinko muotoutui musikaaliksi, jonka tekemiseen ei yksi lukukausi riittänyt – Äänekosken lukiolaiset käsikirjoittivat, sävelsivät ja sanoittivat teoksensa itse

Poliisiin voi tietysti luottaa, mutta entä vaihtoautorivistöstä kurkkivaan entiseen poliisiautoon?

Tiesitkö tämän Nikolainkulmasta? Jyväskylän historian merkittävin pidätys ja yhteys vuoden 1912 olympialaisiin

JYP piti pintansa ja teki sen mitä pitikin – RD:n tulikoe päättyi kolmeen pisteeseen

"Käsijarru ei toimi ja joudutte jonkun verran kärsimään" – Linja-autonkuljettajan outo monologi hämmensi matkustajia Jyväskylästä Tampereelle

Potilastietojärjestelmän aikataulun on pidettävä Muuramessa

Happee pelaa tänään Suomen Cupin finaalipaikasta ja sunnuntaina liigapisteistä – ”Suomen Cup on yksi kauden päätavoitteista"

"Talo on kuin hyvä kaveri" – plastiikkakirurgi myy arvokohdetta Jyväskylän Älylässä yli 800 000 eurolla haikein mielin

Joillakin Nordean asiakkailla vaikeuksia maksamisessa – "Ongelma poistuu sovelluksen päivittämisellä"

Keski-Suomi kuroi kiinni "menetetyn vuosikymmenen" – maakunnan yrityksissä on nyt työntekijöitä yhtä paljon kuin huippuvuonna 2008

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.