JJK-junnuille harvinainen kunniatehtävä

JJK:n juniorijoukkueilla on perjantaina kaksi harvinaista kunniatehtävää.

JJK:n 2004-2005 syntyneiden joukkueet saattavat Suomen ja Ranskan maajoukkueet kentälle, kun maat kohtaavat perjantaina illalla Olympiastadionilla MM-karsinnan avausottelussa. JJK-97 puolestaan on maaottelussa lipunkantotehtävissä.

JJK-junioreiden toiminnanjohtaja Timo Soininen sanoo, että joukkueet kunniatehtäviin valittiin pelaajien ikien perusteella. JJK-04 ja JJK-05 -joukkueissa pelaavat nuorimmat ja JJK-97 -joukkueessa vanhimmat pelaajat.

Maaotteluun Jyväskylästä lähtee kaksi bussilastillista poikia ja heidän perheitään. Myös ainakin JJK-01 -joukkue lähtee mukaan.

- Tunnelma on kohdallaan. Osa pikkupojista valitsee jo pelaajia, että pääsisipä saattamaan sitä tai tätä, Soininen sanoo.

- Pyysin, että jättäkää minulle yksi paikka bussiin. Meinasi käydä niin, että bussi on täynnä. Mutta se on positiivinen ongelma. Ei tarvinnut kahta kertaa kysyä, otetaanko homma vastaan, Soininen jatkaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Keski-Suomi

Metsästäjä losautti Päijänteeseen pudonnutta sorsaa veneestä – ei olisi kannattanut

Mitä ihmettä? Entinen liigapelaaja tahkoaa nyt jääkiekon kakkosdivaria Peurungassa – "loistavat olosuhteet tälle sarjatasolle"

Jyväskylän AaltoAlvarin vastasauna on ollut kuukausia poissa käytöstä, eikä avaamisajankohdasta ole tietoa – Saunaseura huolestunut tilanteesta

Jorman tilaaman otsalampun laturi räjähti: "Se oli jumalaton pamaus" – Julkinen keskustelu turvallisuudesta sai pelastustoimen aloittamaan akkupalojen tilastoinnin

Pihtiputaalta pörssiyhtiön toiseksi suurimmaksi omistajaksi – Miia Sarkola on kulkenut pitkän tien ohjelmatoimiston kirjanpitäjästä tilitoimistokonsernin vaikuttajaksi

Laukaalaisvanhemmille kavallustuomiot rahojen "lainaamisesta" lasten tileiltä

Lääkärijonoissa viikkojen haitari – kiireetöntä lääkäriaikaa joutuu Keski-Suomessa odottamaan jopa yli 50 päivää

Peter Kotilaisen jalkavamma säikäytti Happeen kotiyleisön – kurinalainen Classic on edelleen voittamaton

Sakea sumu häiritsi Killerin raveja – näkyvyys kuitenkin riitti kilpailemiseen

Liikenneympyrästä tullut auto yllätti pyöräilijän suojatiellä Keljossa – autoilijalle törmäyksestä sakkotuomio

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.