Jyväskyläläinen salkkaritähti julkaisi singlen

Jyväskyläläinen, vasta 18-vuotias Pauliina Jokinen on tullut monelle tutuksi Salatut elämät -sarjan Matleenana. Nyt hän tähtää kuitenkin myös musiikkialalle julkaisemalla ensimmäisen singlensä nimeltään Siitä hetkestä.

– On tosi mahtavaa päästä musiikkiuralla eteenpäin. Sinkun julkaisu tuntuu aivan mahtavalta! Taas yksi suuri haave on toteutunut, hän kertoo.

Jokinen sanoo olleensa aina kiinnostunut esiintymisestä. Hän alkoi näytellä Salatuissa elämissä vuonna 2011. Sitä ennen hän opiskeli Jyväskylän Cygnaeus-lukiossa.

– Musiikki on aina ollut ykkösjuttu, vaikka näytteleminen on alkanut koko ajan enemmän kiinnostamaan. Toivon, että saan tulevaisuudessa tehdä töitä musiikin parissa, mutta jos pystyisin jotenkin yhdistämään siihen myös näyttelemisen, niin se olisi mahtavaa, hän suunnittelee.

Live-keikoilla nuori laulaja säestää itseään kitaralla ja esittää myös cover-kappaleita. Pauliina Jokinen esiintyy muun muassa The Tall Ship Races -tapahtumassa Jätkän lavalla Helsingissä 20.7.

Siitä hetkestä-singlen pääset kuulemaan tästä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Keski-Suomi

Metsästäjä losautti Päijänteeseen pudonnutta sorsaa veneestä – ei olisi kannattanut

Mitä ihmettä? Entinen liigapelaaja tahkoaa nyt jääkiekon kakkosdivaria Peurungassa – "loistavat olosuhteet tälle sarjatasolle"

Jyväskylän AaltoAlvarin vastasauna on ollut kuukausia poissa käytöstä, eikä avaamisajankohdasta ole tietoa – Saunaseura huolestunut tilanteesta

Jorman tilaaman otsalampun laturi räjähti: "Se oli jumalaton pamaus" – Julkinen keskustelu turvallisuudesta sai pelastustoimen aloittamaan akkupalojen tilastoinnin

Pihtiputaalta pörssiyhtiön toiseksi suurimmaksi omistajaksi – Miia Sarkola on kulkenut pitkän tien ohjelmatoimiston kirjanpitäjästä tilitoimistokonsernin vaikuttajaksi

Laukaalaisvanhemmille kavallustuomiot rahojen "lainaamisesta" lasten tileiltä

Lääkärijonoissa viikkojen haitari – kiireetöntä lääkäriaikaa joutuu Keski-Suomessa odottamaan jopa yli 50 päivää

Peter Kotilaisen jalkavamma säikäytti Happeen kotiyleisön – kurinalainen Classic on edelleen voittamaton

Sakea sumu häiritsi Killerin raveja – näkyvyys kuitenkin riitti kilpailemiseen

Liikenneympyrästä tullut auto yllätti pyöräilijän suojatiellä Keljossa – autoilijalle törmäyksestä sakkotuomio

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.