Jyväskyläläisjunioreille kutsu arvokisoihin

Jyväskyläläinen Jaguars Spirit Athletes ry:n juniorijoukkue (12–16-vuotiaat) Jupiter on ottanut vastaan edustuspaikan Tanskassa 15.11. järjestettäviin kilpacheerleadingin Pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin.

Paikan päällä on vastassa kaksi joukkuetta kustakin Pohjoismaasta, kovimpana vastuksena lajin maailman ”eliittiin” kuuluva Norja, joka on saavuttanut MM- ja EM-kilpailuista viime vuosina mitalisijoja.

Jupiter sai edustusoikeuden joulukuussa 2013 järjestettyjen SM-kilpailujen perusteella. Tuolloin joukkue sijoittui sarjassaan viidenneksi.

Jaguars Spirit Athletes on noin 300 jäsenen keskisuomalainen urheiluseura, jossa toimii 15 eri-ikäisille ja -tasoisille tytöille ja pojille suunnattua kilpacheerleading- ja cheertanssi-joukkuetta. Nuorimmat seuran harrastajista ovat vasta nelivuotiaita, vanhimpien urheilijoiden ollessa 27.

Jupiter-joukkuetta valmentavat Maiju Nurminen, Katri Parkkinen sekä Elina Itäranta. Joukkueeseen kuuluu valmentajien lisäksi 27 urheilijaa sekä kaksi joukkueenjohtajaa.