Keskimaan Antti Määttä Kaupan liiton hallitukseen

Osuuskauppa Keskimaan toimitusjohtaja Antti Määttä on valittu Kaupan liiton hallitukseen vuodeksi 2015.

Kaupan liiton hallituksen puheenjohtajana jatkaa Onninen Oy:n hallituksen puheenjohtaja, vuorineuvos Maarit Toivanen-Koivisto. Varapuheenjohtajaksi on valittu Kesko Oyj:n pääjohtajana 1.1.2015 aloittava Mikko Helander.

Kaupan liiton hallituksen uusina jäseninä ensi vuoden alusta aloittavat Määtän lisäksi toimitusjohtaja Antti Ruhanen Bassadone Automotive Nordic Oy:stä ja toimitusjohtaja Lauri Sipponen Lidl Suomi Ky:stä.

Kaupan liiton hallituksessa on puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi 19 jäsentä. Mukana ovat jokseenkin kaikkien kaupan alan suurten toimijoiden ykkösvaikuttajat, esimerkiksi SOK:n pääjohtaja Taavi Heikkilä, Suomen Lähikaupan toimitusjohtaja Ralf Holmlund, Alkon toimitusjohtaja Hille Korhonen, Tokmannin toimitusjohtaja Heikki Väänänen ja Broman Groupin toimitusjohtaja Harri Broman.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Kauppa työllistää noin 300 000 henkilöä Suomessa. Kaupan liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.