MLL:n paikallisyhdistys järjestää keräyksen Köhniön liikenneturmassa kuolleen äidin omaisille

Mannerheimin lastensuojeluliiton Köhniön ja Kypärämäen paikallisyhdistys järjestää keräyksen tiistaina Erämiehenkadun liikenneturmassa kuolleen äidin omaisille.

– Avointa keräyslupaa haetaan yhdistyksen toimesta tällä hetkellä. Pyrimme siihen että on olemassa sekä lipas- että verkkokeräysmahdollisuus, paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Anna Sorko kertoo.

– Haluamme meidän ja muiden taholta olla sekä tukemassa perhettä että antamassa alueen ihmisille kanavan osoittaa myötätuntoaan ja tehdä omaa surutyötään.

Keräyslipas tulisi Sorkon mukaan Erämiehenkadulla sijaitsevaan Vauvauva -lastentarvikeliikkeeseen. Keräyksen järjestämiseen osallistuvat MLL:n lisäksi Köhniö-Kypärämäen asukasyhdistys, Jyväskylän seurakunta, omaisten edustaja ja lähialueen yksityishenkilöitä. Keräysluvan käsittelyssä voi kulua kahdesta neljään kuukautta.

– Se kestää ja siihen emme valitettavasti pysty vaikuttamaan. Olemme kuitenkin jo keskustelleet Keltinmäen seurakunnan diakoniatyön kanssa, että heidän kauttaan perhe voi pyytää apua suoraan. Tämä tieto on välitetty omaisille, Sorkko kertoo.

Yhdistys järjestää myös keskustelutilaisuuden Kypärämäen perhekahvilassaan perjantaina 19. lokakuuta, jossa on mahdollista jakaa onnettomuuden synnyttämiä tuntemuksia ammattilaisen ohjauksessa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .