Mies vangittiin Laukaan puukotuksesta

Jyväskylän käräjäoikeus vangitsi tiistaina 21-vuotiaan laukaalaismiehen todennäköisin syin epäiltynä kolmesta tapon yrityksestä ja yhdestä törkeästä pahoinpitelystä. Epäilty on myöntänyt teot.

Puukotukset tapahtuivat varhain lauantaiaamuna Laukaan keskustassa sijaitsevassa ravintolassa. Poliisin mukaan mies oli ravintolassa vain noin puoli minuuttia. Poliisi otti hänet kiinni pian teon jälkeen.

Esitutkinnan mukaan uhrit valikoituivat ilmeisesti ensimmäistä lukuun ottamatta sattumanvaraisesti. Epäilty on kertonut tunteneensa kaksi uhreista.

Mies oli ollut alkuyöstä samassa ravintolassa, mutta poistunut välillä kotiinsa. Palattuaan hän oli aloittanut välittömästi puukolla huitomisen. Teolle ei ole toistaiseksi löytynyt selkeää motiivia. Alkoholilla epäillään olleen osuutta puukotuksiin.

Kolmen uhrin ylävartalon pistohaavat ovat hengenvaarallisella alueella. Neljännen uhrin vamma on alaraajassa. Kaikki uhrit kotiutettiin sairaalasta samana päivänä. Ravintolan omistajan mukaan asiakas ei ole aiemmin käyttäytynyt aggressiivisesti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.