Myrsky ei estä Suosaloa esiintymästä

Keski-Suomen yllä raivoava myrsky ei saanut näyttelijä-laulaja Martti Suosaloa heittämään hanskoja tiskiin, vaikka esiintymispaikalta kaikkosivatkin myrskyn seurauksena sähköt. Brel lauluilta aiotaan vetää Suosalon vaatimuksesta joka tapauksessa tänä iltana läpi.

- Martti ja miehet tulivat tuohon ja kysyivät heti, että onko meillä akustista kitaraa, järjestäjänä toimiva Sari Puttonen kertoo.

- Ensimmäinen kitara saatiin just järjestettyä ja toinen on matkalla, Lievestuoreen työväentalolta tavoitettu Puttonen jatkaa.

Lievestuoreen työväentalolla oli tarkoitus tänään pitää peräti kaksi Brel lauluiltaa, joita tähdittää näyttelijä-laulaja Martti Suosalo. Kello 19 keikka on loppuunmyyty, mutta muutamia lippuja on vielä jäljellä kello 16 alkavaan lauluiltaan. Työväentalolle mahtuu kaikkiaan noin kaksisataa henkeä.

Puttonen kertookin puhelun aikana saaneensa sähköt takaisin työväentalolle, mutta ulkona myrskyävästä tuulesta ei tiedä.

- Sähköt räpsivät nyt vähän väliä. Mutta jos keikka akustisesti vedetään, niin ei se ainakaan huono vaihtoehto ole. Tunnelmallinen ilta on luvassa, Puttonen toteaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Suosalo sai sähköt konserttiinsa