Näin vältät ruuhkan keskiviikkona Hippoksella

Jyväskylän Hippos tulee olemaan keskiviikkona ja lauantaina suurella todennäköisyydellä tupaten täynnä ja ruuhkan tukkima, kun alueella järjestetään samanaikaisesti kaksi suuren luokan urheilutapahtumaa: Jääkiekon SM-liigan semifinaaliottelut JYPin ja Jokereiden välillä keskiviikkona kello 18.30 ja jälleen lauantaina kello 17 alkaen, sekä koko viikon kestävät veteraanien halliyleisurheilun MM-kisat.

Molempiin tapahtumiin saapuvia pyydetään varautumaan pysäköintiongelmiin ja suosimaan muita liikkumistapoja kuin yksityisautoilua. Siten saapuminen paikalle sujuu helpoiten ja ruuhkatta.

Jos oman auton käyttö on välttämätöntä, kannattaa järjestäjien mukaan jääkiekko-otteluun tulla kaupungin puolelta ja veteraanikisoihin Monitoimitalon puolelta. Näin Hippoksen alueen läpikulkeva liikenne jää mahdollisimman vähäiseksi.

Mikäli tukoksia pääsee syntymään kahteen suuntaan kanavoidusta liikenteestä huolimatta, toivotaan sekä JYPin että veteraanikisojen järjestäjätahoilta pääsiäismieltä keskiviikon ryysikseen.