Näin vältät ruuhkan keskiviikkona Hippoksella

Jyväskylän Hippos tulee olemaan keskiviikkona ja lauantaina suurella todennäköisyydellä tupaten täynnä ja ruuhkan tukkima, kun alueella järjestetään samanaikaisesti kaksi suuren luokan urheilutapahtumaa: Jääkiekon SM-liigan semifinaaliottelut JYPin ja Jokereiden välillä keskiviikkona kello 18.30 ja jälleen lauantaina kello 17 alkaen, sekä koko viikon kestävät veteraanien halliyleisurheilun MM-kisat.

Molempiin tapahtumiin saapuvia pyydetään varautumaan pysäköintiongelmiin ja suosimaan muita liikkumistapoja kuin yksityisautoilua. Siten saapuminen paikalle sujuu helpoiten ja ruuhkatta.

Jos oman auton käyttö on välttämätöntä, kannattaa järjestäjien mukaan jääkiekko-otteluun tulla kaupungin puolelta ja veteraanikisoihin Monitoimitalon puolelta. Näin Hippoksen alueen läpikulkeva liikenne jää mahdollisimman vähäiseksi.

Mikäli tukoksia pääsee syntymään kahteen suuntaan kanavoidusta liikenteestä huolimatta, toivotaan sekä JYPin että veteraanikisojen järjestäjätahoilta pääsiäismieltä keskiviikon ryysikseen.

Uusimmat

Keski-Suomi

Vanhusjärjestöt huolestuivat vanhuspalveluiden keskittymisestä – "Suuret monikansalliset toimijat syövät pienempiä kotimaisia, ja se on erittäin valitettavaa."

Muuttuuko Jämsän Pässinmäki taidetaloksi? – Kauko Sorjosen säätiö osti entisen edustuskerhon

"En voi hyväksyä sitä, että sokeasti tottelemme määräyksiä" – jyväskyläläinen hammaslääkäri kieltäytyi influenssarokotuksesta, nyt hän elää irtisanomisuhan alla

Aino Sallinen valittiin Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan kunniajäseneksi – Toivoo vaalikampanjointiin syvällisempää keskustelua koulutuksesta

KeuPa sai hengähdystauon puolivälieräsarjassa kukistamalla vihdoin sarjakärjen – "Kai jätkät siitä vähän ottivat koppia"

Kyyjärvi on jälleen selkä seinää vasten – Liigakarsinnat vaativat supersunnuntain

Pelastuslaitos ehti onnettomuuspaikalle ennen hätäilmoitusta: huomasi Nelostiellä katolleen päätyneen auton matkalla toiselle kolaripaikalle – "Nelostie on todella liukas"

JoSePan futsal-kausi päättyi – Vastustajan ykköstykki teki sarjassa yhtä monta maalia kuin JoSePa-pelaajat yhteensä

Teuvo Hakkarainen vaihtoi kohua aiheuttaneen tekstin kampanja-autonsa kyljessä

Kampuksen Dynamo ryntäsi ensimmäisenä futsal-liigan välieriin – brasilialaisvahvistus avasi maalitilinsä pudotuspeleissä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.