Nyt myös Lutakko saa oman nimikko-oluensa

Jyväskylän kaupunginosa Lutakko saa oman nimikko-oluensa. Rajoitettu erä olutta tuodaan markkinoille ensi viikon torstaina, 24. lokakuuta.

Taustalla ovat Tanssisali Lutakko ja Panimoyhtiö Hiisi. Panimoyhtiö Hiisi toi myös vuosi sitten markkinoille huikean suosion saaneen Palokka-oluen, joka myytiin paikallisista kaupoista loppuun alta aikayksikön.

Lutakon oma olut tuodaan markkinoille Elonkerjuu-yhtyeen keikan yhteydessä tanssisali Lutakossa. Rock-klubin lisäksi olutta tullaan myymään myös samana päivänä avautuvassa uudessa Lutakon K-Supermarketissa.

Lutakko-olut on tyypiltään uutta ja vanhaa yhdistelevä jenkkityylin IPA, oluesta kerrotaan. Olutta on valmistettu 500 litran erä.

Oluen etiketin on suunnitellut muun muassa Lutakon julisteistakin vastaava graafikko Ville Angervuori.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Keski-Suomi

Tältä näyttää Jyväskylän Tuomiojärvellä sijaitseva Lehtisaari kolme vuotta tulipalon jälkeen – Katso tuoreet kuvat "kaupunkilaisten kesämökistä"

Osa naisista jättää kohdunkaulan syöpäseulonnat väliin Keski-Suomessa – "Nuoremmilla ikäluokilla ei ehkä ole samalla tavalla huolta omasta terveydestä"

Jyväskyläläiset Oona, 18, ja Emma, 20, jättivät lentopallon kaksi vuotta sitten – Tulokset alkavat nyt näkyä beach volley -kentillä

Viitasaarelta löytyy erikoinen ja kiehtova veistospuisto – sunnuntaina Tuulensuun puiston veistoksia esitellään ja keskustellaan yhteisöllisyydestä

Idea edellä ja tekniikka perässä – Päivi Karjalaisen 15-vuotisjuhlanäyttely käynnisti Wanhan Woimalan kesäkauden

Iskelmä Festivaali tavoittelee kävijäennätystä – lipunmyynti ollut edellisvuosia vilkkaampaa

Näyttelyarvio: Meistä jää terästä ja betonia

Karstulassa voit olla entisajan lapsi – Satusivellin -tapahtuma huipentuu torstaina Kruukkilassa

Viherseinäyritys Naavan hallitukseen uusia kovia nimiä - mukaan Nespresson Mike Hecker

Muuramelaisystävykset haluavat rohjeta – Yksi yrittäjistä polkee päivittäin rannekellot repussaan opiskelijayksiöstä postiin

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.