Petäjäveden omakoti-talonäyttely voitti

Petäjäveden omakotitalonäyttely valittiin keskiviikkona vuoden keskisuomalaiseksi markkinointiteoksi. Valinta julkistettiin Markkinointiviestinnän päivässä Aalto-salilla Jyväskylän keskustassa.

- Oli kyllä yllätys. Olin varma, että JYP voittaa, mutta Suomen mestari kohtasi voittajansa. Tekisi mieli sanoa, että kun kunnan tapahtuma voittaa tällaisen kilpailun, se on melkein ennenkuulumatonta. Markkinointi ei ole kunnissa se ykkösasia, sanoi Petäjäveden kunnanjohtaja Teppo Sirniö.

Omakotitalonäyttely järjestettiin Petäjävedellä viime heinäkuussa. Näyttelyssä saattoi tutustua 19 taloon. Vieraita kävi yli 18 000.

Markkinointitekokilpailu eteni niin, että suuri yleisö nimesi alkukarsintaan 20 ehdokasta ja Suomen Markkinointiliiton MARKin Keski-Suomen jaoksen raati valitsi niistä viisi sanomalehti järjestämään netti- ja kännykkä-äänestykseen.

- Petäjävesi lähti toteuttamaan ennakkoluulottomasti mallia, jollaista ei ole ennen tehty kuntasektorilla. Näyttelyä markkinoitiin ja mainostettiin pitkäjänteisesti ja laadukkaasti laajalla yhteistyöverkostolla ja monen eri median kautta, perusteli tuotepäällikkö Anne Selonen Keskisuomalaisesta omakotitalonäyttelyn finaalipaikkaa.

Näyttely sai äänistä 34 prosenttia. Jyväskylän kaupunginteatteri ylsi kakkoseksi 26 prosentin ja jääkiekkojoukkue JYP kolmanneksi 23 prosentin osuudellaan.

Palkinto jaettiin nyt neljännen kerran. Viime vuonna sen voitti Kylpyläkeskus Peurunka, vuonna 2007 SECCO Finland Oy ja vuonna 2006 Seisomapaikkaklubi. Kilpailun järjestivät Suomen Markkinointiliitto MARK, Sanomalehti Keskisuomalainen ja Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Keski-Suomi

Jyväskylässä järjestettiin ensimmäinen suuri pop-konsertti sitten korona-ajan alun – Puistojuhlilla oli lauantai-iltana mahtava meno

Näillä numeroilla rysähti Loton päävoitto – Kaikki isot voitot samaan kaupunkiin

Puu kaatui Mersun päälle Jyväskylän Tuohimutkassa – katso kuva

Vau, mikä kotipuutarha! Sunnuntaina tätä Vaajakosken idylliä pääsee ihailemaan kuka tahansa avointen puutarhojen päivän kunniaksi

Kirjailija Teppo Kulmala luki lähes sata viime vuosien suomalaista runokokoelmaa ja kirjoitti 2500 sanaa siitä, millaista on nykyrunous

Kolmen auton ketjukolari Nelostiellä viidenkympin alueella – "Tuossa taitaa olla ruuhkaista syksyyn asti"

Runoilija Katariina Vuorinen jäi koronajumiin Chileen yli kahdeksi kuukaudeksi: "En osannut pelätä, olo oli kuin herran kukkarossa – tai rouvan"

Veneilijät tarkkana Keski-Suomessa! Tuuli puhalsi kaksi veden varaan Kangasniemellä – onneksi oli pelastusliivit ja tarkka mökkiläinen

Satavuotias lehtikuusi sai uuden elämän Taidekeskus Järvilinnan kesänäyttelyssä – tällaisiksi teoksiksi arkkitehti Wivi Lönnin istuttama puu taipui

Jyväskylän satamasta löytyi ruumis – poliisi ei epäile tapauksessa rikosta

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.