Petäjäveden omakoti-talonäyttely voitti

Petäjäveden omakotitalonäyttely valittiin keskiviikkona vuoden keskisuomalaiseksi markkinointiteoksi. Valinta julkistettiin Markkinointiviestinnän päivässä Aalto-salilla Jyväskylän keskustassa.

- Oli kyllä yllätys. Olin varma, että JYP voittaa, mutta Suomen mestari kohtasi voittajansa. Tekisi mieli sanoa, että kun kunnan tapahtuma voittaa tällaisen kilpailun, se on melkein ennenkuulumatonta. Markkinointi ei ole kunnissa se ykkösasia, sanoi Petäjäveden kunnanjohtaja Teppo Sirniö.

Omakotitalonäyttely järjestettiin Petäjävedellä viime heinäkuussa. Näyttelyssä saattoi tutustua 19 taloon. Vieraita kävi yli 18 000.

Markkinointitekokilpailu eteni niin, että suuri yleisö nimesi alkukarsintaan 20 ehdokasta ja Suomen Markkinointiliiton MARKin Keski-Suomen jaoksen raati valitsi niistä viisi sanomalehti järjestämään netti- ja kännykkä-äänestykseen.

- Petäjävesi lähti toteuttamaan ennakkoluulottomasti mallia, jollaista ei ole ennen tehty kuntasektorilla. Näyttelyä markkinoitiin ja mainostettiin pitkäjänteisesti ja laadukkaasti laajalla yhteistyöverkostolla ja monen eri median kautta, perusteli tuotepäällikkö Anne Selonen Keskisuomalaisesta omakotitalonäyttelyn finaalipaikkaa.

Näyttely sai äänistä 34 prosenttia. Jyväskylän kaupunginteatteri ylsi kakkoseksi 26 prosentin ja jääkiekkojoukkue JYP kolmanneksi 23 prosentin osuudellaan.

Palkinto jaettiin nyt neljännen kerran. Viime vuonna sen voitti Kylpyläkeskus Peurunka, vuonna 2007 SECCO Finland Oy ja vuonna 2006 Seisomapaikkaklubi. Kilpailun järjestivät Suomen Markkinointiliitto MARK, Sanomalehti Keskisuomalainen ja Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Keski-Suomi

Happeen rivit tiivistyneet vaikean alkukauden jälkeen – "Seitsemän päästettyä maalia kolmeen otteluun on salibandyssa todella vähän"

CMI jalkautui Jyväskylän kouluihin: kasiluokkalaisten saaman tehtävän ratkaisi yksi oppilas – "Hän oivalsi saman kuin presidentti Martti Ahtisaari aikanaan"

Jyväskylä irtisanoo vanhusten kotihoidon ostopalvelusopimukset Mehiläisen, Attendon ja Jyväskylän Hoivapalvelujen kanssa – Kaupungin oman tuotannon rinnalla vaihtoehtona on palveluseteli

Jyväskylän avoterveydenhuollon palvelujohtaja on valittu – Tällä hetkellä tehtävää hoitava valittiin varasijalle

Lasten suosima silta lahosi leikkipuistossa Jyväskylän Nenäinniemessä – kaupungin reaktio yllätti asiasta raportoineen Annan

Jämsän kaupungin organisaatio menee uusiksi – Torstaina alkaneet yt-neuvottelut koskevat enintään 30 työntekijää

Ruotsinkielinen koululaisooppera oli Viitasaarella ihan mahtava kokemus – Haapaniemen kuudesluokkalaiset esiintyivät yhdessä Kansallisoopperan ammattilaisten kanssa

Poliisitutkinta käynnistyi kehitysvammaisten ryhmäkodissa Jyväskylässä – käyttivätkö ohjaajat väärin asukkaiden rahoja?

Tanssitaiteilija, Keski-Suomen tanssin entinen läänintaiteilija Mirja Tukiainen on kuollut

Ahtisaari-päivillä Jyväskylän Agorassa puhuttiin tulevaisuuden koulutuksen haasteista Arto Nybergin johdolla

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.