Poliisilla rauhallinen päivä myös perjantaina

Ensimmäinen täysi rallipäivä sujui poliisin näkökulmasta torstain tapaan rauhallisesti.

Liikkuvan poliisin liikennevalvonnassa jaettiin perjantaina noin 70 ylinopeussakkoa. Neljä kuljettajaa menetti ajokorttinsa vakavan piittaamattomuuden vuoksi. Heistä kolme oli moottoripyöräilijöitä, jotka ajoivat 100-110 kilometriä alueella, jossa nopeusrajoitus on 60 kilometriä tunnissa. Neljäs korttinsa menettänyt ajoi henkilöautolla 138 kilometriä tunnissa kahdeksankympin rajoitusalueella.

Lisäksi jaettiin yhteensä kuusi sakkoa vaarallisista ohituksista, ajoneuvon kuntopuutteista ja kortitta ajosta ja näiden lisäksi kymmenkunta kirjallista huomautusta.

Liikkuva poliisi puhallutti valvonnan ohessa noin 150 kuljettajaa, mutta yhtään rattijuoppoa ei paljastunut.

Jyvässeudun vesiliikenteessä perjantai oli torstaita rauhallisempi. Poliisin antoi vesillä suorittamassaan valvonnassa muutamia huomautuksia veneiden varustepuutteista. Yhtään ruorijuoppoa ei jäänyt kiinni.

Poliisi luonnehti perjantaita yleiseen järjestykseen ja turvallisuuteen liittyvien poliisitehtävien osalta tavanomaiseksi, vaikka ihmisiä oli liikkeellä huomattavasti normaalia enemmän.

Rallituristien leiriytymisestä ja pysäköinnistä aiheutui haittaa paikallisille asukkaille, mutta erikoiskokeilla on vältytty vakavilta järjestyshäiriöiltä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Poliisilla rauhallinen rallitorstai

Uusimmat

Keski-Suomi

Karstulan Kopekseksi valittu kirkkoherra Seppo Tiainen muutti kuntaan 36 vuotta sitten summamutikassa: "Se oli aivan outo paikkakunta tuolloin"

Taiteilija Virpi Lehto sulatti pakastimensa ja alkoi maalata – akvarellimaalaukset ovat päiväkirja koronakeväältä

Hevosurheilu-lehti: Estejuoksija Jukka Keskisalo hurahti raviurheiluun: "Haluan ainakin kerran kokeilla, miltä ihan oikea ravilähtö tuntuu"

Kansanedustaja Jouni Kotiahon kolumni vihervasemmistosta sai aikaan mielipidekirjoitusten vyöryn – "Aurinko ei nouse perussuomalaisten käskystä"

Nooralotta Neziri jahtaa kovaa aikaa GP-kisassa kotikentällään, mutta olympiapaikasta on nyt turha haaveilla – "Raja ei saa olla ensi kesänä ongelma"

Jyväskylässä lopettavien Touhula-päiväkotien jatko selvisi – lapsille löydetty uudet paikat

Runokävely vei 70 runojen ystävää säkeiden jäljille Jyväskylän luontoon – ainutlaatuisesta tapahtumasta jäi puuttumaan vain yksi asia

Liikunta-alan asiantuntija Satu Sjöholm on pian viisikymppinen: "Pohtiessani elämän pituutta mieleeni tulee, onko elämä oikeasti eletty vai olemmeko vain olleet olemassa?"

Koronarajoitusten höllentäminen oli onnenpotku monelle nuorelle – kaupat palkkasivat sittenkin satoja nuoria kesätöihin Keski-Suomessa

Pikavilkaisu toreille: Keski-Suomen edullisin mansikkalaatikko löytyi Muuramesta – "Nyt hinnat ovat tulleet alaspäin"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.