Postilaatikoita piesty kuin vierasta sikaa

Äkkiseltään voisi ajatella, että tavalliset muoviset postilaatikot ei tee kenellekään mitään pahaa. Joku tai jotkut niihin ovat kuitenkin tympääntyneet, sillä maanantaita vasten aamuyöllä pitkä pätkä postilaatikoita oli joutunut riepotuksen ja raaston kohteeksi Äänekosken Rautatienkadun Koskelan puoleisella katuosuudella.

– Tämä oli jo neljäs kerta tänä vuonna, Matti Linja-aho harmittelee.

Tällä kertaa 3–4 postilaatikkorivistöä oli muotoiltu uuteen uskoon, ja yksi kahden postilaatikon pätkä oli jopa raahattu kymmenien metrien päähän pensasaidan päälle.

Kyse ei ole isosta taloudellisesta menetyksestä, mutta harmi on hirmuinen. Osa laatikoista oli rikkoutunut käsittelyssä, osa oli vain revitty paikaltaan.

– Niinkin on joskus käynyt, että postilaatikkojen sisältö on kaadettu vaan jonnekin, eikä aamun lehteä ole laatikossa ollut, Linja-aho tietää.

Viime yönä kello 5 jälkeen tehdyt tapahtumat ovat tallessa läheisen liikerakennuksen valvontakameran kuvassa ja Linja-aho toivookin, että tekijät saadaan kiinni. Isoja korvauksia Linja-aho ei tekijöiltä vaadi, mutta häpeärangaistus olisi hänen mielestään paikallaan.

– Oikea rangaistus olisi laittaa tekijät jalkapuuhun torille.

Omakotitalojen ja liikerakennusten täyttämä Äänekosken Rautatienkatu on suosittu läpikulkukatu keskustasta Karhunlähteelle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Keski-Suomi

Raskaan sarjan käsidesin juojista työssäkäyviin jyväskyläläisiiin perheenisiin ja -äiteihin: Kyllönmäen selviämisasemalla satoja asiakkaita ja yli tuhat käyntiä ensimmäisenä vuonna

Miten käy vaatimuksille avohakkuiden kiellosta? Anne Kalmari kriittisenä kansalaisaloitteelle: "Luonnon kannalta se olisi negatiivinen asia"

Jyväskylässä järjestettiin ensimmäinen suuri pop-konsertti sitten korona-ajan alun – Puistojuhlilla oli lauantai-iltana mahtava meno

Näillä numeroilla rysähti Loton päävoitto – Kaikki isot voitot samaan kaupunkiin

Puu kaatui Mersun päälle Jyväskylän Tuohimutkassa – katso kuva

Vau, mikä kotipuutarha! Sunnuntaina tätä Vaajakosken idylliä pääsee ihailemaan kuka tahansa avointen puutarhojen päivän kunniaksi

Kirjailija Teppo Kulmala luki lähes sata viime vuosien suomalaista runokokoelmaa ja kirjoitti 2500 sanaa siitä, millaista on nykyrunous

Kolmen auton ketjukolari Nelostiellä viidenkympin alueella – "Tuossa taitaa olla ruuhkaista syksyyn asti"

Runoilija Katariina Vuorinen jäi koronajumiin Chileen yli kahdeksi kuukaudeksi: "En osannut pelätä, olo oli kuin herran kukkarossa – tai rouvan"

Veneilijät tarkkana Keski-Suomessa! Tuuli puhalsi kaksi veden varaan Kangasniemellä – onneksi oli pelastusliivit ja tarkka mökkiläinen

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.