Saarijärven Talwiajot käynnissä

Keski-Suomen mobilistit järjestävät lauantaiaamuna perinteiset Talwiajot jo 37. kertaa. Matkaan lähdetään Saarijärven kaupungintalon pihasta aamukymmeneltä.

Kisaan osallistutaan vanhoilla autoilla, joista osa on peräisin 1920- ja -30-luvuilta. Ennen sotia valmistuneita autoja on mukana 12. Mukana tänä vuonna on myös muutamia kaksipyöräisiä.

Reitti kiertää ympäri Saarijärveä ja tauko pidetään Mahlun nuorisoseuran talolla. Perillä ollaan Summassaaressa. Reitin pituudeksi tulee noin 80 kilometriä ja kello 16 Rantakiven rannassa on mahdollisuus seurata autonäytöstä jossa on mukana mm. jäärata-autoilua.

Ennakkoilmoittautujia on tähän mennessä jo yli 110, joka on enemmän kuin aiempina vuosina. Jälki-ilmoittautujia odotetaan myös jonkin verran.

Keski-Suomen mobilistien Jyrki Taipaleen mukaan yleisölle parhaat paikat ovat Saarijärven kaupungintalolla, keskustassa Kauppakadulla, Mahlun nuorisoseuran talolla sekä Summassaaressa. Myös St1 Rantakivellä on hyvät mahdollisuudet katsella jääratarallia.

Uusimmat

Keski-Suomi

Palaneen kuormurin omistajan toinen auto oli osallisena Köhniön kuolonkolarissa – poliisi ei spekuloi asiayhteyksillä

Jyväskylässä kadonnutta 27-vuotiasta miestä etsitään sukeltamalla Jyväsjärvestä

Jämsäläisseurue siirsi juhlat renkaille keskellä kirkasta iltapäivää – kuljettaja kärähti huumeista ja rattijuopumuksesta

Poliisi varoittaa sähköpostikiristyksistä, väitteillä arkaluontoisista kuvista yritetään kiristää rahaa – "Salasanan mainitsemisella pyritään säikäyttämään"

Kuorma-auto roihahti liekkeihin pysäköintialueella Jyväskylän Köhniöllä – "Omistajakin ehti tulla paikalle ihmettelemään"

Jyväsjärven kaupunkimaiseman kolmesta jättiläisestä kaksi on nyt pystyssä – Maailmanpylväs sai kaverin ja kohta toisenkin

Jyväskyläläinen Jaana Toivola lähti lomalle kuuden kilometrin päähän kotoaan – kotikuntamatkailun eli "staycationin" suosio on nousussa

Washington Post laittoi NBA-pelaajat paremmuusjärjestykseen – Markkaselle 74. sija

Elokuva-arvio: Keittiöpsykologiaa sisältävän Valmentaja-elokuvan motiivit jäävät epäselviksi

Espanjanvesikoira Eino kuuntelee syksyn ajan lasten tarinointia Keljonkankaan kirjastossa – mutta mitä mieltä siitä on Allergialiitto?

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.