Saarijärven Talwiajot käynnissä

Keski-Suomen mobilistit järjestävät lauantaiaamuna perinteiset Talwiajot jo 37. kertaa. Matkaan lähdetään Saarijärven kaupungintalon pihasta aamukymmeneltä.

Kisaan osallistutaan vanhoilla autoilla, joista osa on peräisin 1920- ja -30-luvuilta. Ennen sotia valmistuneita autoja on mukana 12. Mukana tänä vuonna on myös muutamia kaksipyöräisiä.

Reitti kiertää ympäri Saarijärveä ja tauko pidetään Mahlun nuorisoseuran talolla. Perillä ollaan Summassaaressa. Reitin pituudeksi tulee noin 80 kilometriä ja kello 16 Rantakiven rannassa on mahdollisuus seurata autonäytöstä jossa on mukana mm. jäärata-autoilua.

Ennakkoilmoittautujia on tähän mennessä jo yli 110, joka on enemmän kuin aiempina vuosina. Jälki-ilmoittautujia odotetaan myös jonkin verran.

Keski-Suomen mobilistien Jyrki Taipaleen mukaan yleisölle parhaat paikat ovat Saarijärven kaupungintalolla, keskustassa Kauppakadulla, Mahlun nuorisoseuran talolla sekä Summassaaressa. Myös St1 Rantakivellä on hyvät mahdollisuudet katsella jääratarallia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Keski-Suomi

"Pukki iskee maalin, ei se anna armoa" – kuuntele jyväskyläläislähtöisen Mikko "Rock" Siltasen säveltämä uusi kannatuslaulu jalkapallomaajoukkue Huuhkajille täältä

Kirjoittaisinko omaelämäkerran? Vinkkejä saa torstaina Jyväskylän kaupunginkirjaston omakustanneillassa

Tanssiin.fi: Viitasaaren tangokuninkaan syöpä kurissa, keikat saivat silti jäädä

Näin Seitsemän veljestä ratkaisi Laukaan veroisen härkäongelman: "Ampukaamme joka-ainoa sarvipää"

Jyväskylä sijoitti lapsen Loikalan Kartanoon, jossa tämä eristettiin ja riisutettiin alasti – kaupungille vakava huomautus apulaisoikeusasiamieheltä

Mopopoika hurjasteli poliisilta karkuun Karstulassa – joutui vastuuseen myöhemmin

Jääkiekkolehtori pitää huolen, ettei kiekkojunioreiden koulutie katkea kuten Jesse Puljujärvellä – myös ammattikiekkoilijoiden auttaminen kuuluu Mika Lievosen tehtäviin

JYP maksaa juniorisopimuspelaajalle bonusta, jos koulussa sujuu hyvin – Summa on sama kuin MM-edustuspaikasta

Keski-Suomen eläinsuojeluyhdistys antaa tukensa Laukaan nautalauman lopettamiselle

Laukaan naudat yritetään sittenkin viedä teuraaksi – ellei se onnistu, eläimet ammutaan: "Kukaan ei tiedä, missä lauma nyt on"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.