Starkki ja Puukeskus yhteen Jyväskylässä

Kahden rakennustarvikeliikeketjun, Puukeskuksen ja Starkin, toiminnat yhdistetään Jyväskylässä lähikuukausina. Niiden toiminta keskitetään Aholaitaan.

Starkin ja Puukeskuksen omistaja DT Finland Oy yhdistää toimipisteidensä liiketoimintoja kaikkiaan kahdeksalla paikkakunnalla.

Toimitusjohtaja Juha-Pekka Pöntisen mukaan toiminnot yhdistetään parin kuukauden sisällä. Jyväskylässä Starkki toimii Aholaidantien ja Puukeskus Seppälänkankaalla Kuormaajantien varressa.

Molemmat brändit, Starkki ja Puukeskus, jatkavat yhdistämisen jälkeen myös näillä paikkakunnilla, joissa toimintoja yhdistetään. Nyt päättyneiden yhteistoimintaneuvottelujen taustalla oli fuusiosta johtuvien päällekkäisten toimintojen purku. Yhtiöt fuusioituivat elokuun alussa.

Henkilöstön määrän arvioidaan vähentyvän enintään 100 henkilöllä. Paikkakuntakohtaiset henkilöstövähennykset täsmentyvät myöhemmin. Jyväskylässä ja Puukeskuksella ja Starkilla on nykyisin yhteensä runsaat 60 työntekijää.

Toimipisteiden liiketoiminnot yhdistetään Jyväskylän lisäksi seuraavilla paikkakunnilla: Lappeenranta, Joensuu, Vaasa, Lohja, Pori, Turku, Helsinki (Herttoniemi). Samassa yhteydessä ketjuohjauksen päällekkäisyyksiä puretaan ja toimintoja keskitetään Lahteen ja Helsinkiin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.