Starkki ja Puukeskus yhteen Jyväskylässä

Kahden rakennustarvikeliikeketjun, Puukeskuksen ja Starkin, toiminnat yhdistetään Jyväskylässä lähikuukausina. Niiden toiminta keskitetään Aholaitaan.

Starkin ja Puukeskuksen omistaja DT Finland Oy yhdistää toimipisteidensä liiketoimintoja kaikkiaan kahdeksalla paikkakunnalla.

Toimitusjohtaja Juha-Pekka Pöntisen mukaan toiminnot yhdistetään parin kuukauden sisällä. Jyväskylässä Starkki toimii Aholaidantien ja Puukeskus Seppälänkankaalla Kuormaajantien varressa.

Molemmat brändit, Starkki ja Puukeskus, jatkavat yhdistämisen jälkeen myös näillä paikkakunnilla, joissa toimintoja yhdistetään. Nyt päättyneiden yhteistoimintaneuvottelujen taustalla oli fuusiosta johtuvien päällekkäisten toimintojen purku. Yhtiöt fuusioituivat elokuun alussa.

Henkilöstön määrän arvioidaan vähentyvän enintään 100 henkilöllä. Paikkakuntakohtaiset henkilöstövähennykset täsmentyvät myöhemmin. Jyväskylässä ja Puukeskuksella ja Starkilla on nykyisin yhteensä runsaat 60 työntekijää.

Toimipisteiden liiketoiminnot yhdistetään Jyväskylän lisäksi seuraavilla paikkakunnilla: Lappeenranta, Joensuu, Vaasa, Lohja, Pori, Turku, Helsinki (Herttoniemi). Samassa yhteydessä ketjuohjauksen päällekkäisyyksiä puretaan ja toimintoja keskitetään Lahteen ja Helsinkiin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Keski-Suomi

Olympiavoittaja Heli Rantanen löysi Jyväskylän sen jälkeen, kun polvi petti ja ura päättyi – valmentaa nyt uuden sukupolven keihäänheittäjää

Ilokiven ravintolatoiminta siirtyy JYY:lle –  ylioppilastalon legendaarinen maine halutaan palauttaa

Perinteen uudistajat – Neljä taiteilijaa tuo nykytaiteen tuulahduksen vanhemman keskisuomalaisen taiteen näyttelyyn Keski-Suomen museossa

Jalkapallohuuma lennättää JyPK:n tv-ruutuihin – Nelosen Ruutu ryhtyy näyttämään Naisten Liigaa

Taiteilijoiden keskisuomalaiset värit – Keski-Suomen museon Dominoefekti-näyttely kertoo keskisuomalaisen kuvataiteen vaikutteista ja aiheista

Nuori mies potkaisi vieraasta autosta sivupeilin rikki ja löi nyrkillä sivulasiin Keuruulla

Työttömyydessä pientä nousua Keski-Suomessa – työttömiä oli tammikuun lopussa 15 080

Ilmari Hannikainen -musiikkikilpailu käynnissä Jyväskylässä – seuraa tulevaisuuden tähtiä suorana tauon jälkeen

Yritykset tukivat liikkumista viime vuonna keskimäärin 230 eurolla työntekijää kohti – "Kuntobonukset eivät saa johtaa epätasa-arvon tunteisiin työyhteisöissä"

Poliisi tapasi maanantai-iltana useita ajo-oikeudettomia kuskeja Jyväskylässä ja Äänekoskella

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.