Tapahtumajärjestäjät saivat oman ilmoitustaulun Kirkkopuistoon

Jyväskylän parjattu ilmoitustaulutilanne kohenee. Kaupunki on lahjoittanut yhden käytössään Kirkkopuiston laidalla Kauppakadun varressa olleista ilmoitustauluista paikallisten tapahtumajärjestäjien käyttöön.

Tauluun ilmestyi perjantaina jyväskyläläisten musiikki- ja klubitapahtumien järjestäjien suurikokoinen yhteisjuliste. Julisteessa on muutamaa poikkeusta lukuunottamatta kaikkien keikkajärjestäjien maaliskuun tapahtumat.

Tapahtumajärjestäjät ovat lisänneet keskinäistä yhteistyötä ennen kaikkea tiedotuspuolella viimeksi kuluneen vuoden aikana. Tarkoitus on välttää päällekkäisyyksien aiheuttamia ongelmia.

– Se on aina ollut ongelma, jonka suuruuden on lähinnä sattuma määrittänyt. Vuosi sitten oli eräänä viikonloppuna niin monta saman kohderyhmän tapahtumaa päällekkäin, että herättiin lopullisesti siihen ettei tässä ole mitään järkeä, ravintola Freetimen promoottori ja yksityinen tapahtumajärjestäjä Tero Uuttana sanoo.

Tapahtumajärjestäjät ovat välittäneet tietoa toisilleen ennen kaikkea yhteisen Facebook-ryhmän kautta. Konkreettisin esimerkki yhteistyön tuloksista on toistaiseksi ollut kolmesti järjestetty Jkl All Stars -tapahtuma.

– Ilmoille on heitetty sellaistakin, että perustettaisiin yhteinen yhdistys eräänlaiseksi kattojärjestöksi. Kaikki järjestäjät ovat olleet yhteistyöstä kiitollisia, plussaahan tämä on kaikille, Uuttana toteaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Keski-Suomi

Palokan senioritaloista evakuoitujen jatkoasumista selvitetään maanantaina: Rakennus- ja terveysvalvonta arvioivat, onko koteihin turvallista palata

Keski-Suomessa raportoitiin sunnuntaina yksi uusi koronavirustartunta

Jyväskyläläisperheen kaksi lasta altistui koronalle Mannisenmäen päiväkodissa – äiti toivoo, että syyllistämisen sijaan muistettaisi riskit: "Eilen käytiin testissä ja nyt odotellaan"

Sotilaspoliisi jatkaa Palokan senioritalon jälkivartiointia – uudelleen syttymisen mahdollisuutta ei ole vielä täysin poissuljettu

SPR järjesti ruokaa, vaatteita ja hygieniatarvikkeita Palokan tulipalosta evakuoiduille heti lauantaina – näin sinä voit auttaa

Taksikuski Emma Mäklin kuljetti Palokan palossa kotinsa menettäneitä ilmaiseksi – "Hädänalaisten auttaminen on itselleni tärkeää"

Pelastuslaitos nosti 1-vuotiaan varsan mutaojasta Saarijärvellä

Kuvamateriaali kertoo, miten Palokan palo sekä pelastus- ja sammutustyöt etenivät – katso video ja 50 kuvaa senioritalon palopaikalta

Leivonmäen kansallispuistoon karanneista hiehoista 20 saatiin kiinni viime yönä – vielä 7 lehmää on karkuteillä

Teatteriarvio: Naissaaren Näyttämö teki kelpo version Molièren 350-vuotiaasta Saituri-klassikosta

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.