Valistusta kävelykadulla

JJK ja Happee aloittavat Jyväskylän seudun asukkaita ja ammatillisia oppilaitoksia kiertävän liikennevalistuskampanjan tänään perjantaina iltapäivällä Jyväskylän Kävelykadulla.

Kampanjan teema on "Kaikki pelissä liikenteessä."

Kampanjapisteessä voi tavata joukkueiden ja Liikenneturvan edustajia sekä kokeilla kolarisimulaattoria ja törmäysautoa.

Edustajat päivystävät Kävelykadun pisteellä kello 13-17 välisenä aikana.

Tapahtumapaikalla lapsille ja opiskelijoille jaetaan pääsylippuja lauantaina pelattaviin JJK-TamU sekä Happee-Oilers -peleihin.

Lauantaina pelien aikana haastatellaan Liikenneturvan edustajia, sekä JJK:n ja Happeen pelaajia. Yleisöllä on mahdollisuus kokeilla kolarisimulaattoria myös peleissä.

Kolarisimulaattori sijoitetaan JJK:n pelissä tulostaulun puoleiseen päätyyn ja Happeen pelissä monitoimitalon eteen.

Ensi viikolla liikenneturvallisuuden puolesta liikkeellä olevat edustajat jalkautuvat kouluille. Kampanja pyörii pääosin Jyvässeudun toisen asteen oppilaitoksissa.

Oppilaitoskiertue alkaa Cygnaeus-lukiosta tiistaina 20.10.

Päävalistajina kiertueella toimivat JJK:n Patrick Poutiainen ja Happeen Panu Kotilainen. Tapahtumiin osallistuu myös muita pelaajia sekä Liikenneturvan edustajia.

- JJK haluaa tempauksen avulla olla mukana ennalta ehkäisemässä liikenneturmia. Meidän pitää urheiluseurana osallistua tämänkaltaiseen työhön, sillä se on urheiluseuran yksi tärkeä rooli huomisen kasvatusmaailmassa, JJK-pomo Joni Vesalainen sanoo.