Valistusta kävelykadulla

JJK ja Happee aloittavat Jyväskylän seudun asukkaita ja ammatillisia oppilaitoksia kiertävän liikennevalistuskampanjan tänään perjantaina iltapäivällä Jyväskylän Kävelykadulla.

Kampanjan teema on "Kaikki pelissä liikenteessä."

Kampanjapisteessä voi tavata joukkueiden ja Liikenneturvan edustajia sekä kokeilla kolarisimulaattoria ja törmäysautoa.

Edustajat päivystävät Kävelykadun pisteellä kello 13-17 välisenä aikana.

Tapahtumapaikalla lapsille ja opiskelijoille jaetaan pääsylippuja lauantaina pelattaviin JJK-TamU sekä Happee-Oilers -peleihin.

Lauantaina pelien aikana haastatellaan Liikenneturvan edustajia, sekä JJK:n ja Happeen pelaajia. Yleisöllä on mahdollisuus kokeilla kolarisimulaattoria myös peleissä.

Kolarisimulaattori sijoitetaan JJK:n pelissä tulostaulun puoleiseen päätyyn ja Happeen pelissä monitoimitalon eteen.

Ensi viikolla liikenneturvallisuuden puolesta liikkeellä olevat edustajat jalkautuvat kouluille. Kampanja pyörii pääosin Jyvässeudun toisen asteen oppilaitoksissa.

Oppilaitoskiertue alkaa Cygnaeus-lukiosta tiistaina 20.10.

Päävalistajina kiertueella toimivat JJK:n Patrick Poutiainen ja Happeen Panu Kotilainen. Tapahtumiin osallistuu myös muita pelaajia sekä Liikenneturvan edustajia.

- JJK haluaa tempauksen avulla olla mukana ennalta ehkäisemässä liikenneturmia. Meidän pitää urheiluseurana osallistua tämänkaltaiseen työhön, sillä se on urheiluseuran yksi tärkeä rooli huomisen kasvatusmaailmassa, JJK-pomo Joni Vesalainen sanoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Keski-Suomi

Jyväskylän kaupunginteatterin kevään ensi-illoissa Bergmanin klassikkodraamaa sekä vinksahtanutta Jane Austenia

Keljon Prisma ehdolla vuoden leipäkaupaksi

Miro Vartiainen menestyi huumekauppiaana, käytti metadonia ja joutui kidutetuksi – neljän vuoden vankilatuomion jälkeen hänestä "otettiin koppi" Jyväskylän Piippukadulla

Jyväskylä ei hanki kaupunkipyöriä – palvelusta saatiin vain yksi tarjous

Jyväskylän Finnkinossa näytöksen keskeyttäneen kovan äänen syy selvisi – yksi näytös peruutettu myös keskiviikkona

Hotelliyrittäjän poika asui lapsena vuosia hotelleissa ja vannoi, ettei koskaan ryhdy yrittäjäksi – pian Kristian Ikosen yhtiöllä on neljä hotellia

Lojuuko pyöräsi parkissa? Kannattaa käydä hakemassa talteen – Jyväskylä siivoaa hylätyt pyörät keskustan parkeista marraskuun alussa

Keski-Suomen keskussairaalassa kuohuu – kymmenet ylilääkärit harkinneet irtisanoutumista: "Homma on täysin hukassa ja Novaan siirtymisestä on tulossa täydellinen katastrofi"

Keskisuomalaiset johtajat menehtyivät dramaattisesti 40 vuotta sitten – lentokone oli täsmälleen oikeassa laskeutumiskulmassa, mutta...

Saarijärvi kauppasi vuokrakerrostalon – vuokratuotot eivät riitä kattamaan korjauksia

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.