Äänekosken kaupunki vuokraa Suolahtisalin

Äänekosken kaupunki vuokraa Suolahtisalin viideksi vuodeksi Advanced Optimization Analytics Oy:ltä. Vuokran suuruus on 3 333 euroa kuukaudessa. Kaupunginhallituksen maanantaisella päätöksellä vuokrakausi alkaa marraskuun alusta. Vuokraavan yhtiön taustoista löytyy muun muassa jyväskyläläissijoittaja, suolahtelaislähtöinen Olli Bräysy.

Suolahtisali ei ole ollut kaupungin käytössä koko vuonna. Salille tyypilliset kulttuuritapahtumat ovat hajaantuneet Äänekosken valtuustosaliin kouluihin, painotalolle sekä liikuntatalolle. Monista toimijoista Suolahtisali on erityisesti konserteille parempi esittämispaikka.

Keski-Suomen Kansanopiston Kannatusyhdistys ry myi Suolahtisalin sekä kaikki Keski-Suomen Opiston alueen rakennukset päättyneenä kesänä. Päärakennuksen osti Bräysyn omistama MyOpt Group Oy.

Bräysyn mukaan päärakennus kunnostetaan kesäpaikaksi ja yksityiskäyttöön ensi kesäksi. Jatkossa sen tiloja voi myös vuokrata tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Bräysy neuvottelee turvakotipalveluiden tarjoajan kanssa vuokrasopimusta alueen asuin- ja opetuskäytössä olleista rakennuksista.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .