Äänekosken taajama-alueella raju ulosajo – auto katkoi puita ja päätyi tielle katolleen

Äänekoskella taajama-alueella sattui henkilöauton raju ulosajo keskiviikko-iltana. Auto suistui tieltä, viisti ojan pohjaa ja katkaisi mennessään ainakin kaksi järeää puuta ja valopylvään.

Pelastuslaitos sai tiedon autolla törmäilystä Mämmensalmentiellä kello 22.38. Auto oli menossa keskustan suunnasta kohti Lossinrantaa.

Autossa olleet kaksi nuorta miestä olivat illalla kello 23:n aikaan ensihoidon tarkastettavana. Vakavilta henkilövahingoilta ilmeisesti vältyttiin, pelastuslaitokselta kerrottiin illalla.

– Ilmeisesti säikähdyksellä selvisivät. Poliisi selvittää tilannetta, mutta jälki on vähän sen näköistä, että on tultu vähän kovempaa kuin raajanopeuksia, palomestari Tero Uusi-Maahi toteaa.

Auto vaurioitui ajokelvottomaksi.

– Auto meni ojan pohjalle, puiden ja katuvalotolppien läpi, osui pariin isoon puuhun ja kääntyi vastaan tulevien kaistalle katolleen. Tuossa se on katollaan, keula rutussa. Muutaman lehtipuun se kaatoi mennessään, Tero Uusi-Maahi kertoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Tuppurainen elpymisrahastosta: Suomi vie tavoitteitaan eteenpäin määrätietoisesti, mutta sopu on tärkein

Palokan senioritaloista evakuoitujen jatkoasumista selvitetään maanantaina: Rakennus- ja terveysvalvonta arvioivat, onko koteihin turvallista palata

Sää muuttuu viikon aikana sateisesta lähes helteiseksi

Keski-Suomessa raportoitiin sunnuntaina yksi uusi koronavirustartunta

Jyväskyläläisperheen kaksi lasta altistui koronalle Mannisenmäen päiväkodissa – äiti toivoo, että syyllistämisen sijaan muistettaisi riskit: "Eilen käytiin testissä ja nyt odotellaan"

Koronan vahvistama pyöräilybuumi näkyi kesäkuussa myyntipiikkinä – suuria poistomyyntejä ei välttämättä syksyllä nähdä

Sotilaspoliisi jatkaa Palokan senioritalon jälkivartiointia – uudelleen syttymisen mahdollisuutta ei ole vielä täysin poissuljettu

SPR järjesti ruokaa, vaatteita ja hygieniatarvikkeita Palokan tulipalosta evakuoiduille heti lauantaina – näin sinä voit auttaa

Punkin purema voi tehdä allergiseksi liharuualle – harvinaista sairautta ei osata aina tunnistaa, joten diagnoosin saanti voi kestää vuosia

Sunnuntain jumalanpalvelus lähettiin suorana Tikkakosken kirkosta – katso tallenne

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.