Ähtärin Eläinpuisto Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu – Jonna Pietilä lähtee Leville

Jonna Pietilä jättää Ähtärin Eläinpuisto Oy:n toimitusjohtajan tehtävät elokuussa. Uuden toimitusjohtajan rekrytointi aloitetaan kesän kuluessa.

Väliaikaista toimitusjohtajaa ei valita, vaan toimitusjohtajan tehtävät jaetaan johtoryhmän jäsenten ja hallituksen puheenjohtajan kesken.

Tiedotteessa Pietilä sanoo saaneensa tarjouksen, josta ei voinut kieltäytyä. Pietilä siirtyy Kassiopeia Finlandin palvelukseen Leville.

– Sielu ja sydän ovat Lapissa. Pitkä rupeama Saariselällä ennen Ähtäriä varmisti sen, että tyttö voi lähteä Lapista, mutta Lappi ei lähde tytöstä ja näin ollen tyttökin palaa Lappiin, Pietilä muotoilee tiedotteessa.

Yhtiökokous nimesi uuden hallituksen, jonka uutena puheenjohtajana aloittaa Ähtärin kaupungin talousjohtaja Arja Väliaho. Väistyvä hallituksen puheenjohtaja Mikko Savola sanoo luopuvansa tehtävästä omasta päätöksestään.

Väliaho muistuttaa, että Ähtärin eläinpuisto on Väinö Jaakolan aloitteesta 1973 syntynyt Suomen vanhin luonnonmukainen eläinpuisto, jonka toiminta on monipuolistunut ja kansainvälistynyt pandojen saavuttua.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .