17-vuotias riehui käsi- ja jalkaraudoista sekä sumutteesta huolimatta – repi putkan patjan

Kuopion poliisi tapasi uudenvuodenyönä poikkeuksellisesti riehuneen miehen Kuopion kauppatorilla yleistä järjestystä ja turvallisuutta valvoessaan.

Poliisi oli huomannut aggressiivisesti käyttäytyvän ja päihtyneen nuoren miehen. Mies oli viety poliisiautolle ja häntä oli alettu puhuttaa. Tämän vuoksi mies oli alkanut huutaa ja uhkasi poliiseja väkivallalla.

Mies alkoi rimpuilla poliiseja vastaan ja häntä yritettiin rauhoitella. Mies ei rauhoittunut, vaan löi poliisia kasvoihin. Poliisi kaatoivat miehen maahan, mutta mies jatkoi "silmitöntä" riehumistaan. Rimpuillessaan maassa mies potkaisi kahta poliisia kasvoihin. Riehuvalle miehelle laitettiin käsiraudat.

Käsiraudoista huolimatta mies jatkoi riehumistaan ja hänelle laitettiin myös jalkaraudat, jolloin hänet saatiin vietyä poliisiasemalle.

Asemalla mies ilmoitti itsestään väärät henkilötiedot. Putkassa hän alkoi myös repiä patjaa riekaleiksi. Tämän lisäksi mies yritti myös käydä vartijan kimppuun ja vartija joutui sumuttamaan miestä pippurisumutteella.

Miehen oikea henkilöllisyys selvisi poliisiasemalla. Kyseessä oli 17-vuotias maaninkalaisnuorukainen.

Häntä epäillään virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, väärän henkilötiedon antamisesta, pahoinpitelystä ja vahingonteosta. Poliiseille ei tullut pahempia vammoja ja lääkärissä käytyään he jatkoivat työvuoronsa loppuun.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.