"200 000 euron arvoinen nousu sohvalta" - ja tulikin 400 000 e

Savonlinnalaismiehelle kävi erikoinen tuuri hänen voitettuaan kaksi 200 000 euron pottia Kenosta syyskuussa. Tätä hän ei tiennyt vielä siinä vaiheessa, kun eräänä maanantai-iltana löhöili sohvallaan työpäivän jälkeen.

Mies kertoo, että toukokuusta lähtien hänen käytössään ollut kenorivi oli uusimatta, ja hän päätti nostaa ahterinsa sohvalta, vaikka etenkin maanantaisin sohvan kutsu on vahva.

– Aikaa oli alle puoli tuntia peliajan loppumiseen, joten aika tipalla se oli. Kannatti nousta, se oli 200 000 euron arvoinen suoritus, mies naureskelee.

Koneen arpoma kenorivi oli tuottanut mukavasti jo aiemmin, joten mies ei halunnut katkaista hyvää putkea. Rivi oli antanut aiemmin kymppien ja satasen voittoja.

Kahden osumarivin selvitys on siinä, että mies on pelannut samoja numeroita milloin iltapäivä-, milloin ilta- ja milloin molemmissa arvonnoissa. Voitokkaana päivänä rivi olikin jo kertaalleen pelattu, kun mies nousi sohvan lämmöstä tekemään rivin vielä varmuuden vuoksi.

– Kun sitten näin tekstin "voitit 200 000 euroa", en uskaltanut varmistaa netistä muistikuvaani siitä, että minulla on toinenkin samanlainen rivi. Kun Veikkauksesta soitettiin, minulle tuli varmuus siitä, että 200 000 euron voittoja olikin kaksi.

– Ei sitä hirveästi silti tuuleteltu. Meinattiin avata pitkään säilytetty samppanjapullo, mutta sekin jäi tekemättä, sillä aamulla piti mennä töihin.

Suuria muutoksia voitto ei tuo pariskunnan elämään, mutta eläkkeiden pienuudesta on ollut puhetta avopuolison kanssa.

– Nyt ei tarvitse enää olla siitä huolissaan. Mutta uusi sänky ostetaan. Sen hankinta on kyllä viivästynyt vain oman saamattomuuden vuoksi, mies tunnustaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Äänekoskella kiinni otettu mies vangittiin tapon yrityksestä

Saarijärven kaupungin verkkosivuilla oli aikuisviihdemainoksia

Vartiointiliikkeen omistaja varasti vartioimistaan kaupoista liki 30  000 euron edestä rahaa ja tavaraa, lavasti murron omaan kotiinsa ja vei mökeiltä mönkijöitä

Sotaveteraani tunsi kiitollisuutta omaa sukupolveaan kohtaan, kun sai nähdä miten hyvä itsenäisyyden säilyttäneestä Suomesta tuli

Posti ei ole saanut uusia yhteydenottoja tietosuojaongelmien vuoksi

Jyväskyläläisnainen järkyttyi häikäilemättömästä varkaudesta keskellä kirkasta päivää – "Onneksi siinä oli ulkopuolisia, jotka soittivat hätänumeroon"

Unkarista tuotiin Helsinkiin lähes puoli miljoonaa Rivotril-pilleriä auton rakenteisiin piilotettuna, neljä tuomittiin vuosiksi vankilaan

KORJAUS: Pitkän linjan ammattirikollinen tuoreen kirjan mukaan: Ehdotin syyttäjän ampumista rynnäkkökiväärillä aamutelevision suoraan lähetykseen

Vedenkäytön säännöstely Petäjävedellä jatkuu viikkoja – Uimalan puusauna kuntalaisten käytettävissä päivittäin

Turhia kilpailukieltosopimuksia pyritään karsimaan kolmikantaisesti

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.