2,4 miljoonan euron lottovoitto varmistui kesken aamukahvin – "Ei vaimo sitä meinannut uskoa"

Viime lauantain (12/2019) lottoarvonnan ainoa täysosumarivi pelattiin Tampereella, Tammelan Puistokatu 35:n R-kioskilla. 2,4 miljoonaa euroa voittanut tamperelaismies oli yhteydessä Veikkaukseen tiistaina.

Hän oli pelannut rivinsä ilman Veikkaus-korttia, joten voiton lunastaminen edellyttää vierailua Veikkauksen pääkonttorille Helsinkiin.

– Ei tämä ole vielä pahemmin jalkoja heiluttanut. Iso summahan tuo on, joten voi olla, että vähän myöhemmin sitten, Veikkauksen haastattelema tuore miljonääri naurahtaa.

Loton oikean rivin tarkistaminen lehdestä sunnuntaisin on kuulunut miehen rutiineihin jo pitkään. Viime viikonloppuna tarkistuksen tulos oli täysin poikkeuksellinen.

– Vaimo vielä nukkui, kun otin lehden, kahvin ja kupongin esille. Siinä pyörittelin kuponkia, katselin numeroita ja herranjestas – siitä lapusta löytyi seitsemän oikein!

Vaimoaan mies ei tohtinut mukavasta aamuyllätyksestä huolimatta herättää.

– Kun hän sieltä pedistä nousi niin sanoin, että "katoppas tuota kuponkia". Ei vaimo sitä meinannut uskoa. Sanoi vaan, että mene nyt vielä tarkistamaan.

Voiton varmistumisesta on kulunut vasta pieni hetki, joten mitään suuria suunnitelmia mies ei ole rahojen suhteen tehnyt.

– Asuntoasioita varmasti vähän uusiksi järjestellään. Jos sitä vaikka vähän remonttia.

– Vaimon kanssa sitä on harvemmin missään matkusteltu, niin josko nyt sitten jossain vaikka käytäisiin, mies tokaisee vaatimattomasti.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .