33-vuotiaalle huumekuskille ehdotonta vankeutta Jyväskylässä – aiheutti peräänajon, täräytti keskelle liikenneympyrää

Useaan eri otteeseen liikenteestä laittomuuksissa tavattu 33-vuotias jyväskyläläismies on tuomittu rikoksistaan vankeuteen. Keski-Suomen käräjäoikeus totesi miehen syyllistyneen reilun vuoden sisällä 23 eri rikokseen, joista tuomittiin yhteinen 60 päivän ehdoton vankeusrangaistus. Vankeus muunnettiin 60 tunniksi yhdyskuntapalvelua.

Rikoksissa kyse oli pääosin rattijuopumuksista, kortitta-ajoista ja liikenneturvallisuuden vaarantamisista. Marraskuussa 2017 mies ajoi liikennevaloihin pysähtyneen pakettiauton perään alkoholia ja huumeita veressään Rantaväylällä. Vahinkoja syntyi myös, kun pakettiauto sinkoutui edelleen pysähtyneen auton perään.

Maaliskuussa 2018 tuomittu autoili jäisellä ja lumisella Vaajakoskentiellä kesärenkailla suistuen keskelle Tammitien risteyksessä olevaa liikenneympyrää. Huhtikuussa mies jäi kiinni huumeissaan ratista kolmesti viikon sisällä: Helokantien pysäytyksestä oli ennättänyt kulua vain kaksi päivää, kun mies pysäytettiin Satamakadulla. Autosta löytyi kymmenen gramman pussi amfetamiinia. Seuraavana päivänä hän vaaransi liikennettä ajamalla keskustassa päin punaisia ja Siltakadulla tehden ohituksia vastaantulevasta liikenteestä huolimatta. Ajo päättyi Lehtorannantielle, jossa hänen todettiin jälleen autoilleen päihtyneenä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .