Aallon parisuhdekohu toista päivää iltapäivälehtien kannessa – uusi naisystävä yläosattomissa

Kaksi päivää sitten paljastunut jyväskyläläisen vihreiden puheenjohtajan ja kansanedustajan Touko Aallon avioero ja suhde vihreiden työntekijään on ollut viikon puheenaihe päivästä toiseen.

Vaikka Aalto Facebookiin kirjoittamissa päivityksissään on todennut, ettei halua kommentoida yksityisasiaansa enempää, on sekä Iltalehden ja Ilta-Sanomien kansiin nostettu aihe puitavaksi kahtena päivänä putkeen.

Kun keskiviikkona lööpit keskittyivät Aallon avioeroon, oli torstain aiheena uusi naisystävä, jonka nimen Aalto paljasti keskiviikkona puolen päivän aikaan Facebook-päivityksessä. Aalto perusteli Iris Flinkkilän, 24, nimen paljastamista sillä, ettei asiaa enää riepoteltaisi enempää mediassa.

Torstain lehdessä Iltalehti julkaisi vihreiden nuorten viestintäsuunnittelijana työskentelevästä Flinkkilästä kuvan, jossa hän poseeraa yläosattomissa free the nipple -kampanjan puitteissa. Kannessakin olleen kuvan vieressä on otsikko ”Olen kuuma kaljasieppo”, joka on lainaus Flinkkilän Twitteristä.

Kuva on peräisin Flinkkilän Instagramista. Kyseinen tili oli vielä keskiviikkoon asti julkinen, mutta ilmeisesti sen jälkeen Flinkkilä on muuttanut sen yksityiseksi.

Ilta-Sanomat ei julkaissut Flinkkilästä kuvia, mutta kertoi tämän olevan räväkkä feministi, joka puhuu rohkeassa ja räväkässä podcast-ohjelmassaan omasta seksielämästään.

Iltalehti kertoo tavoittaneensa keskiviikkona Flinkkilän, joka kommentoi ainoastaan sen, ettei aio puhua asiasta julkisesti.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .