Aalto Facebookissa: Puoluetoimiston naistyöntekijöitä ahdisteltu – paljasti uuden naisystävänsä nimen

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto paljasti keskiviikkona puolen päivän aikaan Facebook-päivityksessä, kenen vihreiden työntekijän kanssa hänellä on ollut suhde.

– Tämän toisen ihmisen nimi on Iris Flinkkilä ja hän on vihreiden nuorisojärjestön työntekijä. Emme kommentoi yhteisiä asioitamme tämän enempää, Aalto kirjoittaa päivityksessä.

Aalto perustelee nimen paljastamista sillä, ettei asiaa enää riepoteltaisi enempää mediassa.

– Toivon että hän saa jäädä enemmältä julkisuudelta rauhaan. Itse olen julkisuuden henkilö ja haluan kantaa vastuun teoistani julkisesti. Koen epäonnistuneeni arvojeni mukaan elämisessä ja haluan oppia tämän raskaan kokemuksen kautta toimimaan tulevaisuudessa paremmin, Aalto kirjoittaa.

Aalto myös kertoo, että vihreiden puoluetoimiston naistyöntekijöitä on ahdisteltu asian tiimoilta. Hän pyytää anteeksi kiusallista huomiota ja ryöpytystä, jonka kohteeksi he ovat joutuneet.

– Keskityn tekemään työtäni kansanedustajana ja puoluejohtajana enkä kommentoi yksityiselämääni liittyviä asioita tätä enempää, Aalto päättää päivityksensä.

Eilen tiistaina selvisi, että Aalto eroaa vaimostaan Johanna Pietiläisestä. Pietiläinen jätti avioerohakemuksen käräjäoikeuteen viime viikon keskiviikkona.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .