Aamulehti: Jo toinen vihjepalkkio

Karoliina Kestin katoamistapauksen vihjepalkkio kasvoi tuhannella eurolla lauantaina, kertoo Aamulehti.

Aiempaa 10 000 euron vihjepalkkiota ilmoittautui korottamaan toinen yksityinen rakennusfirma. Kymmenen tuhannen euron palkkion aiemmin lupasi myös yksityinen rakennusfirma.

- Luin lehdestä, että toinen rakennusliike oli luvannut kymppitonnin. Ajattelin, että voisin itsekin lähteä mukaan, jos muutkin sitten innostuisivat. Jos potti lähtee kasvamaan, se voisi auttaa tapauksen ratkaisemisessa. Kun rahapotti kasvaa tarpeeksi suureksi, jollekin tulee houkutus alkaa puhua, tuhannen euron vihjepalkkion luvannut yrittäjä perustelee Aamulehdelle.

Iltalehden verkkosivuston mukaan 15-vuotiasta Karoliina Kestiä etsitään Tampereella nyt uusilta alueilta.

Etsijät kiertävät Tesomajärven ympäristöä, Myllypuron puistoa ja Myllypuron teollisuusalueen itäpuolta, IL kertoo. Mukana etsinnöissä on sekä poliiseja että Vapaaehtoinen pelastuspalvelu Vapepa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Jyväskylän keskustaan tulossa iso kulttuuriuudistus: "Käänteentekevin sitten Kävelykadun perustamisen"

Kalat saavat odottaa: Vesilain uudistus ei räjäytä patoja vielä vuosiin – Ministerin mukaan uudistus "ei ole helppo harjoitus"

Hovioikeus käsittelee viimeistä syytettä isossa jengijutussa, jota tutkitaan yhä KRP:ssä – kokonaisuus poiki United Brotherhoodin lakkauttamiseen tähtäävän kanteen

EIT:ltä tulossa ratkaisu tapauksessa, jossa mies tapettiin Irakissa – palauttiko Suomi miehen Irakiin väärin perustein?

Valtio-omistaja syynää tänään Postin vuokratyövoiman käyttöä

Uusia kutsuja Linnan juhliin: "Melkoisesti säikähdin"

Asukkaan ripeä toiminta pelasti keittiön vaurioilta, kun astianpesukone syttyi palamaan – tietäisitkö sinä, mitä vastaavassa tilanteessa pitää tehdä?

Jyväskylä isännöi Ahtisaari-päiviä ensimmäistä kertaa – torstaina KSML.fi:ssä suora lähetys Arto Nybergin vetämästä keskustelutilaisuudesta

Helsingin apulaispormestari Razmyar luottaa EM-kisapaikan juhlijoiden ymmärrykseen – Manta-patsasta ei aidata kiipeilijöiden varalta

Saamelaisten totuus- ja sovintokomission perustaminen etenee

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.