Ainakin kolme hukkunut juhannuksena, neljä sairaalaan Mikkelin ulosajosta

Juhannuksen onnettomuuksissa on kuollut ainakin kuusi ihmistä. Lisäksi yhtä miestä ammuttiin aattoiltana Ylivieskassa Pohjois-Pohjanmaalla. Poliisi kertoi aiemmin, että ampumahaavoja olisi saanut kaksi miestä.

Lisäksi kahakassa useampi henkilö sai vammoja teräaseesta. Teosta epäillyt miehet pakenivat tapahtumapaikalta autolla, mutta poliisi tavoitti heidät myöhemmin Sievissä. Poliisi pysäytti miesten auton piikkimaton avulla ja otti heidät kiinni. Auton kuljettajaa epäillään lisäksi rattijuopumuksesta. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.

Mikkelissä Lahdentiellä sattui lauantai-iltana ulosajo, kun henkilöauto lähti ohittamaan edellä ajavaa autoa ja suistui sen jälkeen tieltä. Neljä miestä vietiin sairaalaan. Heistä kaksi on vakavasti loukkaantuneita, ja kahden vammat ovat lievempiä. Silminnäkijöiden mukaan auto ajoi huomattavaa ylinopeutta, poliisista kerrotaan. Auton 19-vuotiasta kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Savonlinnassa Etelä-Savossa kuoli 39-vuotias mies yöllä kahden henkilöauton rajussa kolarissa. Toinen autoista oli ajautunut jostain syystä väärälle kaistalle ja törmäsi vastaan tulleeseen autoon, joka yritti väistää. Autot sinkoutuivat törmäyksen voimasta 120 metrin päähän toisistaan.

Kuopiolainen noin 20-vuotias mies löytyi elottomana poliisiauton kuljetustilasta juhannusyönä. Itä-Suomen poliisilaitoksen mukaan mies oli ollut kiinniotettuna ja häntä oltiin kuljettamassa Tahkovuorelta Kuopion pääpoliisiaseman poliisivankilaan. Mies löytyi kuljetuksen päätteeksi elottomana autosta, eikä häntä saatu elvytettyä. Hämeen poliisilaitos tutkii kuolinsyytä.

Jyväskylässä nuori mies kuoli putkaan torstai-iltana. Miehen kuolinsyystä ei toistaiseksi ole tietoa.

Seinäjokinen mies sai vakavia vammoja aattoiltana, kun häntä puukotettiin kaulan alueelle Seinäjoen rautatieasemalla. Poliisin mukaan uhrin tila on kuitenkin vakaa. Puukotusta tutkitaan tapon yrityksenä.

Nainen pelastui vesiskootteriturmasta

Juhannuspäivän vastaisena yönä Oulujärvellä Kainuussa vesiskootterilla ajaneet nainen ja mies joutuivat veden varaan. Pelastuslaitoksen mukaan nainen saatiin pelastettua, mutta mies hukkui. Onnettomuuden syytä selvitetään.

Juhannusaattona Nivalassa Pohjois-Pohjanmaalla löydettiin nuori mies hukkuneena kylpytynnyriin. Hän oli ollut viettämässä kavereidensa kanssa juhannusta Nivalan Järvikylällä. Mies oli kotoisin Pyhäjärveltä. Tapahtumassa ei epäillä rikosta.

Lisäksi torstaina Kuopiossa löydettiin illalla mies hukkuneena mökkinsä rantavedestä.

Turun Sanomat: Kolmevuotias ajoi autolla mereen

Uudessakaupungissa kolmevuotias poika ajoi isänsä auton mereen mutta pelastui täpärästi, uutisoi Turun Sanomat. Läheltä piti -tilanne sattui eilen iltapäivällä.

Perhe oli viettämässä juhannusta, kun poika kiipesi autoon, jonka virtalukossa oli avain. Hän onnistui käynnistämään auton, joka lähti suoraan kohti merenrantaa ja ehti vajota jo veden alle. Kolmevuotias saatiin pelastettua avoimen sivuikkunan kautta viime hetkellä. Meri on tapahtumapaikalla kolme metriä syvä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Poliisi: Seinäjoen puukotus tapon yritys – miestä puukotettiin kaulaan

Mies kuoli vesiskootterionnettomuudessa Oulujärvellä

Auto ajoi väärällä kaistalla Savonlinnassa – vastaantulevan auton kuljettaja kuoli

Nuori mies hukkui kylpytynnyriin Nivalassa

Yksi hukkui, veneilijää etsitään

Nuori mies kuoli putkaan Jyväskylässä – poliisi oli ollut yhteydessä lääkäriin

Yksi kuoli omakotitalon palossa Tuusulassa

Uusimmat

Kotimaa

Kauppakulman kaavamuutos vireille – täydennysrakentamista kahdessa vaiheessa

Emerade-adrenaliinikyniä vedetään pois kuluttajilta – taustalla tapaukset, joissa kynä ei ole toiminut ensimmäisellä yrityksellä

Jyväskylä aloittaa hiekanpoiston ydinkeskustassa jo tällä viikolla – "Hiekanpoisto näin aikaisessa vaiheessa on haastavaa"

Emerade-adrenaliinikyniä vedetään pois kuluttajilta – taustalla tapaukset, joissa kynä ei ole toiminut ensimmäisellä yrityksellä

Mies hyökkäsi tuntemattoman kimppuun Jyväskylässä, kun ihonväri ei miellyttänyt – rasistinen motiivi kovensi rangaistusta

Koronavirus ei ainakaan vielä ole pelästyttänyt suomalaismatkailijoita – UM päivitti Italiaa koskevaa matkustustiedotettaan

Perussuomalaisten nuorten varapuheenjohtaja Jalonen: En irtisanoudu fasismia koskevasta lausunnostan

Viron Nato-pataljoonan komentaja Lännen Medialle: Suomen konflikti Venäjän kanssa ei välttämättä suuntaisi Naton nopeita joukkoja Suomeen

Ulkoministeriö kehottaa Italiaan matkustavia noudattamaan erityistä varovaisuutta – EU:n asiantuntijat arvioivat tänään koronavirustilannetta ja torjuntatoimia

Pakettiauton ja henkilöauton törmäys sulki tien Kivijärvellä – yksi altistuneista pelastettiin autosta

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.