Ajokeli huono Keski-Suomessa – erityisesti sivutiet nyt petollisen liukkaita

Keski-Suomessa on tällä hetkellä huono ajokeli, varoittaa Ilmatieteen laitos. Arvion mukaan ajokeli paranee perjantaihin mennessä, mutta torstaina satanut lumi ja nollakeli ovat jo ehtineet haitata liikennettä.

Pelastuslaitoksen mukaan etenkin pienemmät sivutiet ovat olleet hyvin liukkaita, minkä vuoksi ulosajoja on sattunut runsaasti. Kaikista tehtävistä ei tule tietoa pelastuslaitokselle, joten todellista määrää on vaikea arvioida.

Iltapäivän aikana Nelostiellä Äänekosken Petomäessä on ollut raskas ajoneuvo liukkauden takia jumissa. Auto jäi jumiin pohjoiseen menevällä kaistalla, mutta liikennehaittaa on ollut molempiin suuntiin. Pelastuslaitos sai tiedon asiasta iltapäivällä puoli viiden aikaan, ja Nelostietä on hiekoitettu ajoneuvon saamiseksi liikkeelle.

Iltapäivällä kolmen jälkeen henkilöauto suistui kaiteeseen Nelostiellä Jyväskylän pohjoispuolella lähellä Mannilan liittymää. Auto vaurioitui ajokelvottomaksi, mutta henkilövahinkoja ei sattunut. Pelastuslaitoksen mukaan liikenteelle tilanteesta ei ollut juurikaan haittaa.

Keski-Suomessa on sattunut muitakin kolareita iltapäivän aikana, mutta henkilövahingoilta on toistaiseksi säästytty. Silminnäköijöiden mukaan ainakin Jyväskylän Rantaväylällä on pelti kolissut pahimpaan ruuhka-aikaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

"Kyllä tässä nyt leikitään hengillä" – Jyväskyläläinen linja-autonkuljettaja Juha Kiikka tekee töitä hankalissa oloissa ja pelkää terveytensä puolesta

Legendaarisen Hotelli Keurusselän rahoituspäätökset tehtäneen huhtikuussa – tällaisista summista puhutaan

Lastensuojeluilmoitusten määrä kääntyi laskuun koulujen sulkemisen jälkeen, mutta se ei ole hyvä uutinen – "Koko Suomi keskittyy muihin asioihin"

Lumi- ja räntäsade on muuttanut ajokelin huonoksi monissa Etelä-Suomen maakunnissa

Hallitus linjaa tänään uuden omistajapolitiikkansa – valtion pörssiyhtiöiden hallitusten palkkiot yksi keskeisimmistä kysymyksistä

Syytteensä pääosin myöntänyt Niko Ranta-aho pääsee tänään ääneen Katiska-huumejutussa

Glasgow’n ilmastokokous ja Kunmingin biodiversiteettikokous siirtyvät koronapandemian vuoksi

Keskisuomalainen varusmies sai lomallaan koronaoireita mutta ei pääse testiin, vaikka armeijan lääkäri käski – "Mitä nyt tehdään", kysyy turhaantunut isä

Pekonen ampui alas väitteet, etteivät kehitysvammaiset pääsisi koronan takia tehohoitoon

Yle: Sairaalat saivat varmuusvarastoista vuosia sitten vanhentuneita hengityssuojaimia

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.