Ambulanssi ja henkilöauto rajussa kolarissa: Yksi kuoli, neljä loukkaantui

Yksi ihminen kuoli ja neljä loukkaantui Pälkäneellä Pirkanmaalla sattuneessa kolarissa. Pelastuslaitoksen mukaan loukkaantuneista yhden vammat ovat vakavia.

Onnettomuudessa törmäsivät henkilöauto ja hälytysajossa potilasta kuljettanut ambulanssi.

Poliisin mukaan kuollut oli henkilöauton naiskuljettaja. Kaikki loukkaantuneet olivat ambulanssissa, sillä henkilöautossa ei päivystävän palomestarin mukaan ollut kuljettajan lisäksi muita.

Palomestarin mukaan onnettomuudessa kuollut ja loukkaantuneet ovat kaikki aikuisia. Loukkaantuneet on kuljetettu Tampereen yliopistolliseen sairaalaan.

Onnettomuus tapahtui ohitustilanteessa. Poliisi kertoo, että Kangasalan suunnasta kohti Pälkänettä ajanut nainen oli lähtenyt ohittamaan lumiauraa vasemmalle kääntyvässä mutkassa ja törmännyt ambulanssiin. Poliisin mukaan lumiaura ei aurannut tapahtumahetkellä.

Palomestarin mukaan ajo-olosuhteet eivät olleet tapahtumapaikalla erityisen huonot. Hän ei halunnut tarkemmin arvioida turman syitä. Poliisi tutkii onnettomuutta.

Valtatie 12 on saatu avattua liikenteelle kolarin jäljiltä, kerrotaan Liikennevirastosta. Hälytys paikalle tuli kello 12.40.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.